ChefMe

Ekslusiv Social Dining Bryllups menu

4,69 (313)
3 serveringer
2 - 100 personer
Ekslusiv Social Dining Bryllups menu
Ekslusiv Social Dining Bryllups menu
Ekslusiv Social Dining Bryllups menu

Menuen laves af Patrick P.

4,69 (313)
17 menuer
Medlem siden 2020
Verificeret
Patrick P.
Patrick P.

Menuen laves af Patrick P.

Medlem siden 2020

Forord

Klasse menu - der indeholder klasse råvarer!

Menu - 3 serveringer

Forret
Syltet glaskål – taske krabbe – Caviar – muslinge fume Grillet jomfru hummer – brændt tomat – Hummer bisque Wagyu tatar – Miso mayonnaise – brændte ærter – purløg Svampe ravioli – brunet smør, soya, ingefær, lime, smørstegte svampe og escargot – friteret salvie
Divider
Hovedret
Iberico presa m. Kylinge jus Ribeye m. Rødvin sauce mættet med syltet sennepskorn og hakket urter Mash potatoes 50/50 m. revet trøffel Grønne asparges m. syltet dild olie og ramsløgs blomster Grillet og braiseret porre m. Hønse blanquette og ristet boghvede Braiseret skalotteløg – kyllinge jus – citron timian Grillet hjerte salat – comte 24 – ristet hassel nød – røget marv
Divider
Dessert
Lemoncurd – citron maregns – kærnemælksorbert – citron timian
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Mød Patrick P.
Medlem siden 2020
Verificeret
Svartid: 7 timer
Svarrate: 98 %
Patrick P.
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 år gammel.
Jeg har lavet private dining i 2 år og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.

OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.

Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantatisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften

Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,69 313 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,7
Kommunikation
4,5
Forventning
4,7
BS
Barbara S.
Gentofte
en måned siden
Felix lavede dejlig mad til et meget livligt selskab på 12 personer.
LN
Lone N.
Hvidovre
en måned siden
Kokkene var forsinket For lidt henvendelse til vært Spisning var kl.18.00 / Bisquen var kold , Ingen brød og smør som bestilt. Ingen is til desserten som bestilt . I forbindelse med min bestilling har jeg ikke fået ovenstående .
CS
Christer S.
Allerød
en måned siden
Patrick og hans team sørgede for en uforglemmelig god madoplevelse til 27 gæster til vores 2x50 års fødselsdag. Det var så befriende som værtspar blot at kunne læne sig tilbage og nyde de 4 lækre retter, effektivt og charmerende serveret af et team, der efterlod et køkken i endnu pænere stand, end de overtog det. Udsøgte kompositioner og vilde smagsnuancer gjorde dette til en oplevelse, vi kun kan anbefale andre at prøve. 5 stjerner til Team Patrick!
MN
Marie N.
Hillerød
en måned siden
Dette er 3. gang at vi via vores Firma har booket igennem Patrick og har hver gang haft fornøjelsen af at Frederik fra holdet kom og lave maden til vores arrangement ml. 6-16 gæster. Både vi som værter og vores gæster havde stor ros til Frederik. Flot serveret, mega lækre smage og perfekt service. Vi gør det igen.