SKRÆDDERSYET - MENU
4,93 (92)
8 serveringer
10 - 100 personer
Menuen laves af SaxGastro
4,93 (92)
23 menuer
Medlem siden 2017
Verificeret
Forord
Vi skræddersyer gerne din menu efter bedste evne. :)
Kom med forslag, ønsker eller tanker til din menu og fortæl os om dit set-up for dit kommende arrangement. Herefter vil vi arbejde på at få lavet en menu der passer perfekt til dig og dine gæster.
Kom med forslag, ønsker eller tanker til din menu og fortæl os om dit set-up for dit kommende arrangement. Herefter vil vi arbejde på at få lavet en menu der passer perfekt til dig og dine gæster.
Menu - 8 serveringer
Forret
SKRÆDDERSYET
Forret
SKRÆDDERSYET
Mellemret
SKRÆDDERSYET
Mellemret
SKRÆDDERSYET
Hovedret
SKRÆDDERSYET
Hovedret
SKRÆDDERSYET
Dessert
SKRÆDDERSYET
Dessert
SKRÆDDERSYET
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
Jeg hedder Andreas og er tidligere michelin kok med stor passion for den gastronomiske verden, som jeg altid har været en del af.
OBS. Det er naturligvis ikke muligt for mig at være tilstede til alle de fantastiske arrangementer der kommer gennem ChefMe.
Der er dog ingen grund til bekymring. Jeg tror nemlig på at jeg har det bedste personale i DK, som alle brænder for at give jer de bedste gastronomiske oplevelser.
Ejer af SaxGastro som er en private dining virksomhed der skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private. Jeg arbejder ud fra et dogmefrit high-end koncept, hvor jeg i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.
Når i booker mig så booker i SaxGastro og det har sine fordele. :)
Vi har nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement.
- Tjenerpersonale
- Vinmenu
- Velkomstsnacks evt. med champagne
- Leje af service (tallerkener, glas, bestik, brødkurve, smørbrikker og vandkarafler)
Minimums budget pr. Arrangement er 8.000 kr.
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen.
Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter.
Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer:
- Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden.
- Moderne gastronomi.
- Højt fagligt niveau.
- Benytter altid sæsonens bedste råvarer.
- Kreativitet afspejler sig i mine retter.
OBS. Det er naturligvis ikke muligt for mig at være tilstede til alle de fantastiske arrangementer der kommer gennem ChefMe.
Der er dog ingen grund til bekymring. Jeg tror nemlig på at jeg har det bedste personale i DK, som alle brænder for at give jer de bedste gastronomiske oplevelser.
Ejer af SaxGastro som er en private dining virksomhed der skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private. Jeg arbejder ud fra et dogmefrit high-end koncept, hvor jeg i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.
Når i booker mig så booker i SaxGastro og det har sine fordele. :)
Vi har nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement.
- Tjenerpersonale
- Vinmenu
- Velkomstsnacks evt. med champagne
- Leje af service (tallerkener, glas, bestik, brødkurve, smørbrikker og vandkarafler)
Minimums budget pr. Arrangement er 8.000 kr.
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen.
Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter.
Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer:
- Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden.
- Moderne gastronomi.
- Højt fagligt niveau.
- Benytter altid sæsonens bedste råvarer.
- Kreativitet afspejler sig i mine retter.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,93 • 92 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
JP
Jesper P.
Allerød
4 måneder siden
Vi fejrede vores sølvbryllup og var i alt 28, som fik en dejlig tre-retters menu. Kok og tjener havde fra første minut styr på det hele, udstrålede overskud overfor for både os og vores gæster - og tilpassede det hele til sange, taler mv.
Så vi bruger meget gerne Saxgastro igen.
NG
Nadja G.
Karrebæksminde
5 måneder siden
Maden smagte fuldstændig fantastisk og det levede mere end op til vores forventninger. Vi kunne ikke være mere tilfredse og vi ville uden tvivl tænke på saxgastro igen, hvis vi en dag skal holde andre store fester.
RL
Randi L.
Hvalsø
6 måneder siden
Vi valgte en skræddersyet menu på grund af udfordringer med specifikke fødevaregrupper.
Andreas lyttede og fangede den stil vi ønskede os helt perfekt.
Alt smagte virkelig lækkert og alle gæster var glade og vi har fået rigtig meget feedback fra gæsterne efter festen, om at maden var virkelig god.
Personalet sørgede undervejs for alt, og vi bemærkede nærmest ikke at de var der. De ryddede alt virkeligt pænt undervejs, og forlod køkkenet skinnede og fint. De gjorde tilmed mere end forventet/aftalt
Tak for en dejlig middag i har vores varmeste anbefaling.
AL
Annette L.
Herlev
6 måneder siden
Det var den mest fantastiske mad så dygtig
Kok og så serviceminded tjener.
Det er ikke sidste gang vi booker dem.
Der er også stor ros fra alle gæsterne
Kæmpe tak