Fest: Vælg selv
1 / 3



Menuen laves af Thomas F.
5 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2021

🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
26
Anmeldelser
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Thomas F. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Thomas F..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Vælg mellem 2 forretter - 2 hovedretter - 2 desserter
Menu
3 serveringer
1
Forret
Okse tatar
peberrod- wasabi mayonaise - grillet syrlig agurk
–
Saltet færøsk
lakssprød havre rug - fennikel - radiser - urtecreme
peberrod- wasabi mayonaise - grillet syrlig agurk
–
Saltet færøsk
lakssprød havre rug - fennikel - radiser - urtecreme
2
Hovedret
Bagt torsk
blomkål - spinat - mandler
–
Stegt kalveculotte
grillet broccolini - langtidsbagte tomater - estragonsauce
blomkål - spinat - mandler
–
Stegt kalveculotte
grillet broccolini - langtidsbagte tomater - estragonsauce
3
Dessert
Creme brulee
nødde crumble - blodappelsin sorbet
Chokolade fondant
appelsin - syrlige cashew nødder- syre
nødde crumble - blodappelsin sorbet
Chokolade fondant
appelsin - syrlige cashew nødder- syre
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Servietter
Omtaler fra kunder
4,88 • 26 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,8
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
SG
Signe G.
Kgs Lyngby
2. juni 2025
Ualmindelig sød og dedikeret kok. Det skinnede igennem både på dagen for middagen og i kommunikationen forinden, at han bare ønskede at gøre vores madoplevelse så god som mulig. Lavede konfirmationsmiddag til 27 pers. Det smagte fantastisk og det varme var varmt og det kolde var koldt👌🏼. Tak til dig og din søde og kompetente hjælper Sofie💫
MR
Marie L. R.
Virum
29. april 2025
Virkelig dejlig mad til vores søns konfirmation. God kommunikation om menuen og meget venlig og imødekommende. Thomas lavede også en dessert, som var inspireret af Farmors citronfromage. Flot anretning.
SL
Sofie L.
Vejby
12. marts 2025
Thomas kom og lavede mad til min fars 60-års fødselsdag, og det var bare super lækkert og flot anrettet mad. Stor anbefaling herfra. Thomas var også rigtig venlig.
BS
Birgitte S.
Hørsholm
12. marts 2025
Det var bare fantastisk. Som at være på Michelin restaurant i eget hjem
Mød din kok

Thomas F.
26
Anmeldelser
4,88
Bedømmelse
3
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: 7 timer
Mød Thomas F.
Jeg hedder Thomas og er tidligere michelin kok med stor passion for den gastronomiske verden, som jeg altid har været en del af. Jeg arbejder ud fra et dogmefrit high-end koncept, hvor jeg i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.
Når i booker mig - og det har sine fordele, så har i nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement. - Tjenerpersonale - Vinmenu - Velkomstsnacks evt. med champagne
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen. Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter. Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer: - Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden. - Moderne gastronomi. - Højt fagligt niveau. - Benytter altid sæsonens bedste råvarer. - Kreativitet afspejler sig i mine retter.
Når i booker mig - og det har sine fordele, så har i nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement. - Tjenerpersonale - Vinmenu - Velkomstsnacks evt. med champagne
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen. Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter. Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer: - Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden. - Moderne gastronomi. - Højt fagligt niveau. - Benytter altid sæsonens bedste råvarer. - Kreativitet afspejler sig i mine retter.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.