Vinter menu
4,90 (22)
6 serveringer
5 - 20 personer
Menuen laves af Thomas F.
4,90 (22)
6 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
6 retters til vintersæsonen.
Menu - 6 serveringer
Snack
Jordskokhapser
med sojasyltet ørredrogn & creme af friskost.
Snack
Chips
af sprødt torskeskind med agurk & purløgs mayo.
Forret
Rimmet og letbrændt
pighvar med gulerod, sommersyltede hvide asparges, citronpure & sauce nage.
Hovedret
Grillet krondyr
med pure af jordskok og mandler, syltede æbler, stegte jorskokker, shitake & marsala.
Dessert
Lageret thybo
med vinter trøffel & stikkelsbær.
Dessert
Yughurtiscreme
med passion , drænet yughurt, brændt hvidchokolade & chokoladesmørcreme.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Jeg hedder Thomas og er tidligere michelin kok med stor passion for den gastronomiske verden, som jeg altid har været en del af. Jeg arbejder ud fra et dogmefrit high-end koncept, hvor jeg i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.
Når i booker mig - og det har sine fordele, så har i nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement. - Tjenerpersonale - Vinmenu - Velkomstsnacks evt. med champagne
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen. Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter. Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer: - Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden. - Moderne gastronomi. - Højt fagligt niveau. - Benytter altid sæsonens bedste råvarer. - Kreativitet afspejler sig i mine retter.
Når i booker mig - og det har sine fordele, så har i nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement. - Tjenerpersonale - Vinmenu - Velkomstsnacks evt. med champagne
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen. Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter. Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer: - Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden. - Moderne gastronomi. - Højt fagligt niveau. - Benytter altid sæsonens bedste råvarer. - Kreativitet afspejler sig i mine retter.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,90 • 22 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
LV
Lone V.
Hørsholm
2 måneder siden
Tak for dejlig mad, især desserten tog kegler
OO
Oscar O.
Amager
3 måneder siden
Super middag med Thomas, som passede perfekt til vores selskab
JA
Johan A.
Karlslunde
4 måneder siden
Thomas lavede en super lækker 6 retters menu. Alt spillede og maden var super fantastisk. Tak for en fremragende aften!
MH
Maria H.
Kastrup
4 måneder siden
Thomas klarede det hele og alt spillede.
Alle gæsterne var enige om at det var virkelig lækker mad, god betjening og kommunikationen under hele forløbet var også rigtig god.
Kan kun anbefale at få Thomas til at lave mad til jeres næste arrangement!