Sæsonmenu 2
4,73 (56)
3 serveringer
8 - 100 personer
Menuen laves af Peder J.
4,73 (56)
8 menuer
Medlem siden 2017
Verificeret
Forord
Ny er lækker 3 retters sæsonmenu, med råvare i sæson
Menu - 3 serveringer
Forret
Røget torsk, estragon mayonnaise, radiser, syltet fennikel, dild, sprødt rugbrød
Hovedret
Kalvetykstegsfilet m. gulerodspure, smør stegte portobellosvampe, glaserede gulerødder m. persille, stegte kartofler, svampesauce
Dessert
Fed chokoladekage, kirsebærpure, marineret solbær, hvidchokoladecreme, kirsebær is, sprød chokolade
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Jeg hedder Peder Jensen, og jeg er 27 år gammel.
Jeg har startet mit eget cateringfirma, der hedder Catering4u.
Jeg har et kæmpe stort engagement indenfor god mad, og jeg elsker at lave det. Da min mor er uddannet økonoma, har jeg siden, jeg var helt lille holdt en grydeske i hånden og holdt af det. Jeg er vokset op på en gård, hvor gode råvarer fra egen have og stald var en selvfølgelighed, og det er det stadig i min madlavning.
Jeg holder af at lave meget forskelligt mad. Jeg kan godt lide at nyfortolke retter, og i min verden er det kun fantasien, der sætter grænser.
Jeg er god til at lave små, fine anretninger til f.eks. et tapas arrangement eller en reception. Jeg kan også godt lide at arbejde med store buffeter til brunch, frokost eller aftenarrangementer.
Jeg har startet mit eget cateringfirma, der hedder Catering4u.
Jeg har et kæmpe stort engagement indenfor god mad, og jeg elsker at lave det. Da min mor er uddannet økonoma, har jeg siden, jeg var helt lille holdt en grydeske i hånden og holdt af det. Jeg er vokset op på en gård, hvor gode råvarer fra egen have og stald var en selvfølgelighed, og det er det stadig i min madlavning.
Jeg holder af at lave meget forskelligt mad. Jeg kan godt lide at nyfortolke retter, og i min verden er det kun fantasien, der sætter grænser.
Jeg er god til at lave små, fine anretninger til f.eks. et tapas arrangement eller en reception. Jeg kan også godt lide at arbejde med store buffeter til brunch, frokost eller aftenarrangementer.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,73 • 56 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,7
Værdi
4,7
Kommunikation
4,8
Forventning
4,7
TR
Thomas R.
ølsted
en måned siden
Varmt anbefales
AS
Anne S. S.
Gentofte
2 måneder siden
Peder var flink og sprang ind da en anden kok var blevet syg. Han var nem at kommunikere med. Han kom til tiden. Og på trods af at det ikke var ham som havde udviklet menuen og preppet, så lavede han rigtig lækker mad. Han serverede, ryddede op, tog opvasken og tjekkede ind inden han tog hjem. Alt i alt rigtig god oplevelse.
DP
Dino P.
Solrød Strand
3 måneder siden
Var ok.. ikke fantastisk.
SV
Simone V.
Smørum
8 måneder siden
Fantastisk mad som gjorde alle gæster glade. Peder er helt sikkert en, vi vil trække på en anden god gang :-)