Menuen laves af Armando V.
8 - 40 personer
8 serveringer
Medlem siden 2018
Forord
El Patron vil gerne bringe det uskrevne og ukendte mexicanske køkken til dig, vi fokuserer på den helt grundlæggende og lækre mad fra økologiske majstortillas, chokolade/chili saucer, friske grøntsager og økologisk og fritgående kød, der smelter i munden.
Visionen for vores mad er at tilbyde, hvad ingen andre kan, nogle moderne opskrifter og nogle opskrifter, der går tilbage til det 16. århundrede såsom vores mole poblano sauce, der går tilbage mindst 200 års tradition og den nye køkkenæra, der er blevet til noget særligt med indflydelse fra Tyrkiet, Libanon, Grækenland, Frankrig og Spanien.
Udover dette har jeg boet og arbejdet i Paris, Frankrig. Jeg elsker altid det franske køkken, og derfor introducerer vi også vores franske menuer. At arbejde i nogle bistroer og lave den mest grundlæggende, jordnære, ikke luksuriøse traditionelle mad og få inspiration fra kokke som Yves Camdeborde, denne franske oplevelse kan ikke blive bedre.
1
Snack
Rødbededip med zaatar, granatæblemelasse og fransk baguette.
2
Snack
Blini med rygeostcreme, laks og rødløg
3
Forret
Græskarveloute: creme fraiche, græskarkerner, grillet gedeost på baguette
4
Forret
Salad of freshly seared tuna: roasted potatoes, mixed salad, green beans, cherry tomatoes, mustard dressing
5
Forret
Sauteret foie gras med ristede ferskner
6
Forret
Rokkefilet, herbsaltet smør
7
Hovedret
Lammekølle: cremet estragonsauce, ratatouille, gratin dauphinois
8
Dessert
Cointreau-chokolademousse: appelsinskive, kandiseret appelsin
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Gryder
- Pander