3 retters julemenu 2024
4,96 (50)
3 serveringer
15 - 100 personer
Menuen laves af Jens S.
4,96 (50)
9 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
For mig er julen lige dele tradition og fornyelse. Det afspejler denne menu, der tager udgangspunkt i de smage man forbinder med jul, men i nye klæder. Menuen afspejler sæsonens lokale råvarer - ikke mindst det, vi har dyrket i vores egen køkkenhave her på La Finca.
3 retters forkælelse til dig der sætter pris på velsmag og gode råvarer med respekt for jord-til-bord princippet og godt håndværk.
3 retters forkælelse til dig der sætter pris på velsmag og gode råvarer med respekt for jord-til-bord princippet og godt håndværk.
Menu - 3 serveringer
Forret
Bagt kulmule med braiseret porre og mirabeller fra La Finca, sprøde kerner samt sauce med Gammel Knas & timian
Hovedret
Langtidsstegt svinebryst fra Birthesminde med syltet hvidløg og rosenkål. Hertil sauce med karamelliseret løg og blommer fra haven
Dessert
Crema catalana med kirsebær fra haven og lakrids
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Mit navn er Jens Söndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang.
Privat har jeg med min kone og vores to børn for nyligt købt et lille landsted med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, nyetableret økologisk køkkenhave og drømmen om på sigt at køre bl.a. pop-up restaurant, madskole og catering. Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg vil elske at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.
Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Privat har jeg med min kone og vores to børn for nyligt købt et lille landsted med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, nyetableret økologisk køkkenhave og drømmen om på sigt at køre bl.a. pop-up restaurant, madskole og catering. Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg vil elske at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.
Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,96 • 50 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
PM
Pil E. A. M.
Ballerup
10 dage siden
Jens lavede mad til 24 personer på min runde fødselsdag og det var helt fantastisk. Jens er super professionel, rolig og venlig. Alt klappede helt fra starten ift. at indgå aftalen, finde en god menu, punktlighed og hele forløbet på aftenen. Uopfordret lovpriste gæsterne maden, der var både lækker, smagfuld og flot anrettet. Jeg kan virkeligt anbefale Jens som kok, og jeg er sikker på, at jeg vil benytte mig af hans gastronomiske evner en anden gang.
EA
Ellen A.
Hellerup
en måned siden
Vi havde fornøjelsen af at have Jens som kok i går, og det var en fantastisk oplevelse. Maden var utrolig lækker, med perfekt afstemte smage og smukt præsenteret. Jens var både professionel og imødekommende, og han havde styr på alle detaljer, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Det var tydeligt, at han brænder for sit håndværk, og det kunne virkelig smages i hver eneste ret.
Tak til Jens for en mindeværdig aften – vi håber på at få fornøjelsen igen!
SS
Sille S.
Albertslund
6 måneder siden
Vi havde booket Jens til min mors 80 års fødselsdag med 40 gæster. Alt kørte smooth. For mange af gæsterne var det en lidt anderledes madoplevelse - på den gode måde - med masser af grønt, mange lækre smage og smukke anretninger. Jens' facon er dejligt rolig og kompetent - kvaliteten er helt i top, og man er i gode, kyndige hænder.
NJ
Nanna J.
Frederiksberg
6 måneder siden
Vi havde 15 til middag og alt spillede med Jens s mad. Vi vil gerne anbefale Jens og er klar på at bestille igen.