Jens S.
30+ års erfaring | Michelin & bib gourmand
4,96 (50)
9 menuer
Medlem siden 2021
Bor i Holbæk
Om kokken
Mit navn er Jens Söndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang.
Privat har jeg med min kone og vores to børn for nyligt købt et lille landsted med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, nyetableret økologisk køkkenhave og drømmen om på sigt at køre bl.a. pop-up restaurant, madskole og catering. Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg vil elske at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.
Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Privat har jeg med min kone og vores to børn for nyligt købt et lille landsted med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, nyetableret økologisk køkkenhave og drømmen om på sigt at køre bl.a. pop-up restaurant, madskole og catering. Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg vil elske at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.
Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Det siger kunderne om Jens S.
Velforberedt
Venlig
Serviceminded
Ryddelig
Pålidelig
Effektiv
Kreativ
Punktlig
Detaljeorienteret
Passioneret
Struktureret
Engageret storyteller
Entusiastisk
Svarrate: 100 %
Svartid: 15 timer
CV
Sheraton Hotel , Kokkeelev
Langley Hotel Grand Nord , Souschef
Restaurant Tyven Kokken Hans Kone OG Hendes Elsker , Køkkenchef
Aquavit , Kok
Meyers Kantiner , Køkkenchef
Restaurant Søren K , Køkkenchef
Restaurant Kommandanten , Souschef
Fiskebaren , Souschef
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
4,96 • 50 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
PM
Pil E. A. M.
Ballerup
9 dage siden
Jens lavede mad til 24 personer på min runde fødselsdag og det var helt fantastisk. Jens er super professionel, rolig og venlig. Alt klappede helt fra starten ift. at indgå aftalen, finde en god menu, punktlighed og hele forløbet på aftenen. Uopfordret lovpriste gæsterne maden, der var både lækker, smagfuld og flot anrettet. Jeg kan virkeligt anbefale Jens som kok, og jeg er sikker på, at jeg vil benytte mig af hans gastronomiske evner en anden gang.
EA
Ellen A.
Hellerup
en måned siden
Vi havde fornøjelsen af at have Jens som kok i går, og det var en fantastisk oplevelse. Maden var utrolig lækker, med perfekt afstemte smage og smukt præsenteret. Jens var både professionel og imødekommende, og han havde styr på alle detaljer, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Det var tydeligt, at han brænder for sit håndværk, og det kunne virkelig smages i hver eneste ret.
Tak til Jens for en mindeværdig aften – vi håber på at få fornøjelsen igen!
SS
Sille S.
Albertslund
6 måneder siden
Vi havde booket Jens til min mors 80 års fødselsdag med 40 gæster. Alt kørte smooth. For mange af gæsterne var det en lidt anderledes madoplevelse - på den gode måde - med masser af grønt, mange lækre smage og smukke anretninger. Jens' facon er dejligt rolig og kompetent - kvaliteten er helt i top, og man er i gode, kyndige hænder.
NJ
Nanna J.
Frederiksberg
6 måneder siden
Vi havde 15 til middag og alt spillede med Jens s mad. Vi vil gerne anbefale Jens og er klar på at bestille igen.