Tasting menu forår
4,91 (80)
8 serveringer
10 - 60 personer
Menuen laves af Michael N.
4,91 (80)
12 menuer
Medlem siden 2016
Verificeret
Forord
Mine tasting menuer er lavet så der er en til hver årstid, der er lige præcis de råvarer i min verden bedst og kombinationen mellem de tunge og lidt lettere retter gør at man får en fantastisk oplevelse.
Hvis man vælger at kaste sig ud i en tasting menu skal man have tiden til at sidde og hygge om bordet, ved de lidt mindre selskaber kan det anbefales at dække op så tæt på køkkenet som muligt da det godt kan være spændende at følge med i og få alle sanse indtrykkene.
Hvis i ønsker det er der mulighed for at købe vine der passer til menuen.
Hvis man vælger at kaste sig ud i en tasting menu skal man have tiden til at sidde og hygge om bordet, ved de lidt mindre selskaber kan det anbefales at dække op så tæt på køkkenet som muligt da det godt kan være spændende at følge med i og få alle sanse indtrykkene.
Hvis i ønsker det er der mulighed for at købe vine der passer til menuen.
Menu - 8 serveringer
Snack
Fynsk forår med rygeost og stenbiderrogn
Snack
Lille urtehave med røget andebryst, hasselnøddeolie og parmesan
Forret
Skummende bisque af hvide asparges og vanilje med kammusling og ristede mandler
Forret
Knivmusling risotto med krydderurtesalat
Mellemret
Vagtel med stegte grønne asparges og Karl Johan blanquette
Hovedret
Lammefilet med stegt hvid asparges, hestebønner, rosenkål og lammejus
Dessert
Fynsk håndmad med rygeost, radiser, agurk og karse
Dessert
Tærte med rabarber og chokolade
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Jeg hedder Michael Nyenstad og har arbejdet professionelt med mad i mere end 30 år.
Alt hvad jeg laver er med stor respekt for råvaren og sæsonen. Min stil bærer nok også præg af mine år i Frankrig og Italien. Smagen er i højsædet og jeg bestræber mig på at holde mine tallerkner enkle og smukke.
Da vi har rigtig travlt og ofte har mere end et selskab, kan i godt komme ud for det ikke er mig selv der kommer på dagen men en af mine kokke - det vil dog altid være mig der har forberedt maden.
Håber vi ses!
Alt hvad jeg laver er med stor respekt for råvaren og sæsonen. Min stil bærer nok også præg af mine år i Frankrig og Italien. Smagen er i højsædet og jeg bestræber mig på at holde mine tallerkner enkle og smukke.
Da vi har rigtig travlt og ofte har mere end et selskab, kan i godt komme ud for det ikke er mig selv der kommer på dagen men en af mine kokke - det vil dog altid være mig der har forberedt maden.
Håber vi ses!
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,91 • 80 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
JA
Josephine A.
København K
3 måneder siden
Michael lavede mad til et mindre team-arrangement til 13 kuverter, hvor vi fik en lækker treretters menu afstemt efter sæson. Alle retter var flot anrettet og var en luksus selv at kunne sidde og slappe af i selskabet mens Michael havde gang i køkkenent. Efter endt service var alt ryddet pænt op og fyldt i opvaskeren. Deruover var Michael meget behagelig, nem at tale med op mod eventen og generelt pålidelig. Vil helt sikkert anbefale Michael.
ML
Michael L.
Roskilde
4 måneder siden
Kan ikke rose Michael nok for virkelig lækker mad, klar kommunikation, og styr på alt. Det er 2. gang han kokkererer hos os og det overgår altid vores forventninger.
TS
Tina S.
Rødovre
4 måneder siden
Michael leverede en virkelig dejlig tre-retters menu til mine 20 gæster, alle syntes at det havde været meget lækkert, hver ret blev præsenteret, så alle vidste hvad der var på tallerkenen. Judith var med som tjener og sørgede for at serveringen spillede, og for at der efterfølgende var ryddet til at fortsætte festen.
HP
Helle P.
Brøndby Strand
5 måneder siden
Tak for I gjorde vores fest så fantastisk
Skøn mad