Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

7 retter
Fra 10-60 pers.
tidligst fra kl. 16
5.0
i rating

695 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Mine tasting menuer er lavet så der er en til hver årstid, der er lige præcis de råvarer i min verden bedst og kombinationen mellem de tunge og lidt lettere retter gør at man får en fantastisk oplevelse.

Hvis man vælger at kaste sig ud i en tasting menu skal man have tiden til at sidde og hygge om bordet, ved de lidt mindre selskaber kan det anbefales at dække op så tæt på køkkenet som muligt da det godt kan være spændende at følge med i og få alle sanse indtrykkene.

Hvis i ønsker det er der mulighed for at købe vine der passer til menuen.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Thor
Maj 2018

Super aften. Maden var perfekt og vi fik service langt udover, hvad vi havde forestillet os.

Peter
April 2018

Fantastisk aften, vi havde Michael på besøg til en helt igennem super aften. Hans menu sad lige i skabet, og alle retter smagte uovertruffen. Og så kunne man jo overhovedet ikke se at der havde været fest i køkkenet, alt var ryddet op, vasket af og sat på plads. Vi vil glæde os til næste fest og Michaels madkultur.

Anette
Marts 2018

Michael lavede Tasting menu forår til os den 9. marts. Vi var 11 personer og fik super dejlig mad, Michael var meget tjekket og behagelig. Kan klart anbefale Michael.

Mette
Marts 2018

Vil give Michael vores varmeste anbefaling. Vi var trygge fra start til slut. Maden smagte forrygende og passede perfekt til vores arrangement, der var lidt anderledes (1920’er fest). Michael er et meget behageligt menneske, som gjorde, hvad han kunne, for at give os den fest, vi ønskede os.

Birgitta
Februar 2018

Selskab på 17, 3 retter hos mig for et par uger siden. Michael gav mine gæster og jeg selv en fantastisk madoplevelse. Trods et køkken uden alt for meget plads var der ingen slinger i valsen. kan varmt anbefale.

Pernille
November 2017

Rigtig god mad. Flot tilberedt. Overblik. Behagelig. Kan varmt anbefales.

Tom
Oktober 2017

Michael lavede menuen "Efterår og vinter" til os i forbindelse med et middagsselskab for 20 personer. Michael afviklede middagen top-professionelt, og med stort overblik. Alle retterne sad lige i skabet, og blev rost til skyerne af vores gæster . Vi er meget tilfredse, og kan kun give Michael vores bedste anbefalinger.

Christian
September 2017

Vi fik Dansk Buffet lavet af Michael til 30 personer. Det var utroligt lækkert mad, som alle var meget begejstrede for. Og rigeligt mad til all...

Michael var meget behagelig i hans væremåde og havde godt styr på tingene fra start til slut. Det er ikke sidste gang, vi kan finde på at bruge Michael og kan varmt anbefale ham.

Morten
September 2017

Fra start til slut en gennemført succesoplevelse. Alt fungerede: planlægningen med valg af retter inkl tilvalg og specielle retter til enkelte af gæsterne, super lækker mad og på dagen gik alt efter planen. Vi kunne slappe af og nyde selskabet og den skønne mad. Michael klarede det hele og efterlod et skinnende rent og ryddeligt køkken. Vil hyre ham igen! Kan varmt anbefales. Vi var 18 personer.

Jesper
September 2017

Hej Michael
Tak for hjælpen med maden til min fest.
Vi havde en fantastisk aften ikke mindst takket være dig.

Du har fået så meget ros af mine gæster der syntes maden var helt fantastisk og flot anrettet.

Det gør jeg helt sikkert igen.

Stort ros herfra
Jesper.

Thomas
Marts 2017

Kære Michael
1000 tak for en fantastisk middag til min 50 års fødselsdag.
menuen var spændende og meget veltillavet. Forslag til vine var perfekte.
både mine 13 gæster og jeg var ovenud tilfredse

mange hilsner
Thomas

Om kokken

Michael Brøndby · 11 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Jeg hedder Michael Nyenstad og er 40 år. Jeg har arbejdet proffesionelt med mad i lidt over tyve år.

Jeg har en stor forkærlighed for det Franske og Italienske køkken, i særdeleshed de Franske teknikker og den Italienske enkelthed tiltaler mig.
Det kombineret med de råvarer som vi har her i Norden, som efter min mening er nogle af verdens bedste, gør for mig den fulendte ret eller menu...

Se Michael's profil Skriv en besked til Michael