Skriv til kokken

795 kr. /kuvert

26

Du betaler ikke endnu.

TASTING MENU FORÅR

  • 795 kr. /kuvert
  • 7 serveringer
  • 10 - 60 kuverter
(26 omtaler)

Forord

Mine tasting menuer er lavet så der er en til hver årstid, der er lige præcis de råvarer i min verden bedst og kombinationen mellem de tunge og lidt lettere retter gør at man får en fantastisk oplevelse.

Hvis man vælger at kaste sig ud i en tasting menu skal man have tiden til at sidde og hygge om bordet, ved de lidt mindre selskaber kan det anbefales at dække op så tæt på køkkenet som muligt da det godt kan være spændende at følge med i og få alle sanse indtrykkene.

Hvis i ønsker det er der mulighed for at købe vine der passer til menuen.

Menuen - 7 serveringer

Forret

Mild rygeostemousse, stenbiderrogn, agurk, radiser, dild og chips

Forret

Skagenskinke, vesterhavsost, tomater, melon, syltet peber og urter

Forret

Makrel, hjertesalat, agurk, urter og mormordressing

Forret

Due, foie gras, confiteret løg, æble og hønseglace

Hovedret

Kalve medaillon, panchetta, beder, små løg, kartoffel og fuglegræs

Dessert

Kaffe, chokolade og havtorn

Dessert

Rabarber, rabarber og mere rabarber


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Michael er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

26 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • KatjaKlampenborg

    en RIGTIG god oplevelse

    Michael er imødekommende, fleksibel og professionel. Han leverede en vidunderlig gastronomisk oplevelse samtidig med at antal kuverter og... Læs mere
    Charlotte DahlRoskilde

    Michael har d 15 sep 2018 lavet ...

    Michael har d 15 sep 2018 lavet den lækreste menu til vores bryllup som vi holdte hjemme. Vi har været enormt tilfredse, alt spillede og... Læs mere
  • MartinKøge

    Super oplevelse

    Super oplevelse, Michael havde bare styr på det og maden var i særklasse.
    ChristianKøbenhavn S

    Michael lavede fantastisk mad

    Michael lavede fantastisk mad til min 50 års fødselsdag. Gæsterne har rost maden til skyerne. Alt kørte snorlige, det var en stor fornøje... Læs mere
Læs alle 26 omtaler

Om kokken Michael Brøndby - Medlem siden September 2016

  • Elite kokk
  • Verificeret
  • 12 menuer

Svartid: 25 timer
Svarprocent: 96%

Jeg hedder Michael Nyenstad og er 40 år. Jeg har arbejdet proffesionelt med mad i lidt over tyve år. Jeg har en stor forkærlighed for det Franske og Italienske køkken, i særdeleshed de Franske teknikker og den Italienske enkelthed tiltaler mig. Det kombineret med de råvarer som vi har her i Norden, som efter min mening er nogle af verdens bedste, gør for mig den fulendte ret eller menu. I er selvfølgelig meget velkommen til at kigge rundt i mine menuer og selv sammensætte ud fra hvad i kunne tænke jer til jeres fest. Alt i mine menuer er selvfølgelig lavet fra bunden og med udgangspunkt i bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

Se Michaels profil