5 retters sæsonmenu - en gastronomisk helaftensforestilling

1 / 3
5 retters sæsonmenu - en gastronomisk helaftensforestilling
5 retters sæsonmenu - en gastronomisk helaftensforestilling
5 retters sæsonmenu - en gastronomisk helaftensforestilling

Menuen laves af Jens S.

10 - 100 personer
5 serveringer
Medlem siden 2021
Jens S.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,96
56
Anmeldelser
Højt vurderet af værter
100 % af de seneste værter har givet Jens S. 5 stjerner
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jens S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Forord

De bedste råvarer fra sæsonen. Med grønt fra vores egen køkkenhave og områderne omkring Lammefjorden; friskt, lækkert og selvfølgelig hjemmelavet fra bunden! Vi krydrer det hele med hav og land - helst så lokalt som muligt - og serverer det smukt pakket ind...

Menu

5 serveringer
1
Forret
Grønne asparges fra Martin i Audebo serveret med håndpillede rejer, sprødt brød samt hollandaise med pinjekerner, purløgsolie & syltede sennepskorn
2
Mellemret
'Tartar' på nye gulerødder med La Fincas urtemayo, sprød spelt, syltet sennepskorn samt karse
3
Mellemret
Grillet dansk sprutte med rouille, citron samt nye hvidløg fra Ingerøen
4
Hovedret
Sprødstegt bryst og lår af frilandskylling, brændt blomkål, karamelliseret løg samt sauce med ramsløg fra Næsset, estragon og sherry. Serveres med hjemmelavede kartoffelkroketter
5
Dessert
Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, rabarber fra haven samt sirup på hyldeblomst

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Omtaler fra kunder

4,96 56 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
MP
Mette P.
Borup
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
22. juni 2025
Alt har bare fungeret til punkt og prikke. God kommunikation hele vejen igennem og Jens der er super skarp til at sammensætte en lækker menu som bare sad lige i skabet, med skønne smagsoplevelser og veltilberedt mad. Det er ikke sidste gang, jeg vil bestille Jens til at komme og lave en mindeværdige aften til mine gæster og jeg.
UK
Ulla K.
København
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
6. maj 2025
Vi holdt bryllup, hvor gæsterne hovedsageligt kom fra Nordjylland, og alle har rost maden. Vi fik delemad til hovedret.
MP
Mads P.
Brønshøj
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
3. maj 2025
Super nemt og vildt godt forløb med Jens!
Vi forespurgte med en enkelt retning. Jens gav et udkast til menu og med små koordineringer frem og tilbage, så endte vi på en menu, der lød helt fantastisk!
Jens var hurtig til at svare på evt. spørgsmål og ankom til tiden.
Jens er super rolig og hyggelig, men mest af alt en sublim kok!
Det var virkeligt lækkert og servering forløb helt til perfektion!
At der så også blev taget af bordet og ryddet op i køkkenet under vejs gjorde oplevelsen helt fantastisk!
Vi håber at kunne finde en lejlighed til at benytte Jens igen!
BJ
Bue J.
Roskilde
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
29. april 2025
Jens leverede en meget velkomponeret og velsmagende 5-retters menu med årstidens råvarer til min runde fødselsdag, sammensat efter god dialog med hurtigt respons. Kæmpe anbefaling herfra

Mød din kok

Jens S.
Jens S.
56
Anmeldelser
4,96
Bedømmelse
3
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: 41 minutter
Mød Jens S.
Mit navn er Jens Søndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang.
Jordnær gastronomi med elegance er devisen, jeg arbejder efter!

Privat har jeg med min kone og vores to børn et lille landsted på naturskønne Tuse Næs med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, sprøjtefri køkkenhave og øko-høns. Sammen driver vi La Finca Catering, Private dining & Madværksted.

Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg elsker at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.

Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Se Jens S.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.