Vegetarisk sæsonmenu - 3 retter (efterår)
 
 Menuen laves af Jens S.
12 - 100 personer
 3 serveringer
  Medlem siden 2021
 
 🏆
 Kunde-
favorit
 favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
   59
 Anmeldelser
De 10 % bedst rangerede kokke
 Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
 9 ud af 10 værter ville anbefale Jens S. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
 Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Forord
En grøn menu med noget af det bedste fra Lammefjorden, hvor ingen savner kødet. Forkæler ganen, mætter maven og giver god samvittighed. Selvfølgelig på lokale råvarer i sæson, ikke mindst fra vores egen køkkenhave, og til dig!
  Menu
3 serveringer
1
 Forret
 Vores egen gazpacho med tomat, peberfrugt og agurk samt spansk olivenolie og sherryeddike
2
 Hovedret
 Tortellinis med creme på havgus, grillet courgette fra Næsset, spinat fra La Finca samt sauce med syltet hvidløg fra Ingerøen
3
 Dessert
 Rødgrød med jordbær fra haven og fløde, sprød marengs & sichuanpeber
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
   Praktisk
Mødetid
 Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
 Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
 Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
 Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Servietter
- Bestik
Omtaler fra kunder
 4,96 • 59 omtaler
Samlet bedømmelse
 5
 4
 3
 2
 1
 Maden
 5,0
 Værdi
 5,0
 Kommunikation
 4,9
 Forventning
 5,0
 
        PC
    
Pia B. C.
 Køge
·
 27. oktober 2025
Maden var serveret pænt smagte fantastisk. Stor anbefaling Her fra 
 
        KG
    
Karina G.
 Hellerup
·
 25. oktober 2025
Virkelig lækker mad. 
 
        NA
    
Nina A.
 Grevinge
·
 24. august 2025
Alt levede op til forventningerne:)
Maden var super. Jens ved hvad han laver, er fokuseret og behagelig at have omkring sig under en fest i hjemmet.
 Maden var super. Jens ved hvad han laver, er fokuseret og behagelig at have omkring sig under en fest i hjemmet.
        MP
    
Mette P.
 Borup
·
 22. juni 2025
Alt har bare fungeret til punkt og prikke. God kommunikation hele vejen igennem og Jens der er super skarp til at sammensætte en lækker menu som bare sad lige i skabet, med skønne smagsoplevelser og veltilberedt mad. Det er ikke sidste gang, jeg vil bestille Jens til at komme og lave en mindeværdige aften til mine gæster og jeg. 
 Mød din kok
 
 Jens S.
 59
 Anmeldelser
 4,96
 Bedømmelse
4
 År på ChefMe
Kokkeoplysninger
 
              Svarrate: 100 %
            
 
              Svartid: 41 minutter
            
Mød Jens S.
 Mit navn er Jens, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang. 
Jordnær gastronomi med elegance er devisen, jeg arbejder efter!
Privat har jeg med min kone og vores to børn et lille landsted på naturskønne Tuse Næs med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, sprøjtefri køkkenhave og øko-høns. Sammen driver vi La Finca Catering, Private dining & Madværksted, som vi grundlagde i 2022.
Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg elsker at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.
Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
 Jordnær gastronomi med elegance er devisen, jeg arbejder efter!
Privat har jeg med min kone og vores to børn et lille landsted på naturskønne Tuse Næs med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, sprøjtefri køkkenhave og øko-høns. Sammen driver vi La Finca Catering, Private dining & Madværksted, som vi grundlagde i 2022.
Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg elsker at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.
Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
      Har du andre spørgsmål? Læs mere under
      Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
 Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
 Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
 Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
 
            Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken,
            især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
          
 
            Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke!
            Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok.
            Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
            kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
 
            Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
          
Kan jeg ændre på kokkens menu?
 Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
 Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
 Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
 Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.