Skriv til kokken

475 kr. /kuvert

30

Du binder dig ikke når du skriver til kokken.

FORÅR OG SOMMER

  • 475 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 15 - 60 kuverter
(30 omtaler)

Forord

I denne menu kommer jeg med flere forslag til både forretter, hovedretter og desserter. Meningen er i selv vælger den ret der passer til jeres smag og på den måde sammensætter den perfekte menu for jer.

Prisen er sat ud fra en 3 retters menu, men man kan sagtens vælge flere forretter og desserter og på den måde få en tasting menu på 5,6 eller 7 retter også udregner jeg en pris alt afhængig af hvor mange og hvilke retter i vælger.

Hvis i ønsker kan jeg også være behjælpelig med vine der passer til jeres menu.

Menuen - 3 serveringer

Forret

#1
Rimmet makrel med grønne asparges, hjertesalat, tallerkensmækker og mormordressing
#2
Stegt jomfruhummer med lardo, hindbær, ærter og ærteskud
#3
Stenbiderrogn med nye kartofler, rygeost, radiser, chips og urter
#4
Rørt kalvetatar med pocheret æggeblomme, sprøde løg, rødbedepure og karse
#5
Oksecarpaccio med basilikumspesto, sommerløg, ristede mandler og spæde salater

Hovedret

#1
Kalvefilet med stegte hvide asparges, sprød panchetta, blomkålspuré, ærter og ærteskud
#2
Dyrefilet stegt med enebær, sommerkål, kantareller, vildtsauce med sennep og fuglegræs
#3
Bornholmsk unghane med ramsløg, rabarber, nye kartofler, sprød peberbacon og skvalderkål
#4
Oksemørbrad med sprøde nye kartofler, ærter francaise, portobello og bearnaise

Dessert

#1
Udvalg af oste med vindruer i estragon og citron syltede mandler
#2
Panna cotta med jordbær og rabarber ( En moderne rødgrød med fløde )
#3
Sommerbær med hvid chokolade, sødskærm, lavendel granite og sprøde kniplinger
#4
Jordbærmazarin med iskold jordbærsuppe, basilikums sorbet og sprød tuielle
#5
Gateau marcel med rom/chili syltet ananas, bær og chokolade spåner


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Michael er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

30 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • AnneKøbenhavn ø

    bryllup

    Michael lavede mad til vores bryllup, og var fremragende på alle punkter. Han hjalp med at servere, præsenterede den super lækre mad, og ... Læs mere
    KnudKøbenhavn Ø

    En fantastisk fødselsdagsfest

    Michael lavede fantastisk mad med smagsnuancer, som jeg ikke har mødt før. Rigtigt lækkert. Michael havde også stor forståelse for famili... Læs mere
  • TineRødovre

    Til min fødselsdag lavede Michae...

    Til min fødselsdag lavede Michael Tapas 2 menuen til 42 personer. Maden smagte fantastisk og der var rigeligt med mad. Michael er meget p... Læs mere
    BirgitteHørsholm

    En helt igennem fantastisk oplev...

    En helt igennem fantastisk oplevelse. Maden var vidunderlig, og Michael puslede roligt rundt og havde total overblik. Alle meget imponere... Læs mere
Læs alle 30 omtaler

Om kokken Michael Brøndby - Medlem siden September 2016

  • Elite kok
  • Verificeret
  • 12 menuer

Svartid: 25 timer
Svarprocent: 97%

Jeg hedder Michael Nyenstad og er 40 år. Jeg har arbejdet proffesionelt med mad i lidt over tyve år. Jeg har en stor forkærlighed for det Franske og Italienske køkken, i særdeleshed de Franske teknikker og den Italienske enkelthed tiltaler mig. Det kombineret med de råvarer som vi har her i Norden, som efter min mening er nogle af verdens bedste, gør for mig den fulendte ret eller menu. I er selvfølgelig meget velkommen til at kigge rundt i mine menuer og selv sammensætte ud fra hvad i kunne tænke jer til jeres fest. Alt i mine menuer er selvfølgelig lavet fra bunden og med udgangspunkt i bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

Se Michaels profil