Menuen laves af Martin M.
20 - 96 personer
4 serveringer
Medlem siden 2022
Forord
Denne menu står kniv skarpt til store begivenheder. Den bærer både stor præg af fine dining, og den rå mad servering.
Forespørgsler og ændringer kan altid lade sig gøre, hvis man ønsker det.
1
Buffet
3 Slags kød - Braiseret svinenakke/ evt pulled pork burgere gourmet måden - Rosastegt kalvefilet - perlehøne på skind
2
Buffet
Brunet pandestegt kartofler - flødekartofler - brass kartofler evt
3
Buffet
3 Slags salater - surdejs brød og 2 saucer/sovser - hjemmerørt bearnaise - hjemmelavet pebersauce
4
Dessert
Dessert er efter min mening jeres eget valg!
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Gryder
- Pander