Overdådig Champagne Brunch
4,82 (12)
5 serveringer
4 - 100 personer
Menuen laves af Jesper C.
4,82 (12)
1 menu
Medlem siden 2016
Verificeret
Forord
Den lækreste brunch med alt hvad der hører til og så lige lidt ekstra, som et glas champagne eller en lækker cocktail.
Vi kommer gerne ud hvis i også kun er et par stykker eller fire, men mindste afregningen for denne menu er svarende til 8 personer.
Ekstra æggeret kam tilkøbes.
Drikkevare pakke med juice, kaffe og the kan tilkøbes, det samme kan specialdrikke som iskaffe og boba the.
Vi kommer gerne ud hvis i også kun er et par stykker eller fire, men mindste afregningen for denne menu er svarende til 8 personer.
Ekstra æggeret kam tilkøbes.
Drikkevare pakke med juice, kaffe og the kan tilkøbes, det samme kan specialdrikke som iskaffe og boba the.
Menu - 5 serveringer
Forret
Vi starter med et glas champagne eller en cocktail, lidt frugt og bær, skyr med knas og kompot, 2 slags brød med godt smør, croissant og et stykke sødt bagværk.
Mellemret
Vi fortsætter med lidt forskelligt pålæg som serrano skinke og gode pølser med tilbehør samt 2 slags ost, lidt hjemmelavet chokolade pålæg og syltetøj.
Mellemret
Herefter følger et lille udvalg af lidt lettere retter, som en lille ceasar salat, rørt tartar og røget laks med hytte ost og urter
Hovedret
Her har i på forhånd valgt hvilken slags æg jeg skal lave til jer. Jeg anbefaler en af følgende, eggs Benedict med engelsk muffin pocheret æg, god skinke og hollandaise.Eggs Royal eller florentine, som Benedict men enten med røget laks eller spinat. Eller naturligvis scrambled æg med ristet tomat, tørsaltet bacon og pølse.
Men vi kan også sammen snakke om andre muligheder, ligesom der er mulighed for at tilkøbe en ekstra.
Dessert
Mens at i spiser alt den anden mad, så laver jeg et rasmus klump bjerg af amerikanske pandekager med blåbær, ahorn sirup og råcreme til at slutte det hele af.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Spisepinde
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Pander
Uddannet kok og chocolatier og lært mit fag af mestre som Michel Michaud, Henrik Boserup, Thomas Pasfall, Michel Roux Jr. og Stephane Libourel, erfaring fra klassiske Michellin restauranter som Le Gavroche og Aubergine i London, Formel B i københavn. Senere i min karriere har jeg været chef for vores ambassadør til Hollands husholdning og været køkkenchef i folketinget. Klassisk fransk er mit fundament men jeg har tabt mit hjerte til det italienske køkken og har en filosofi om at gourmet ikke behøver at være højtideligt. Mad er en sanse oplevelse som vi deler med hinanden og jeg er passioneret omkring casual social dining!
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,82 • 12 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,8
Kommunikation
4,7
Forventning
4,8
TV
Tina V.
Bagsværd
6 måneder siden
En helt igennem fantastisk aften. Jesper laver vidunderlig mad med passion og kærlighed og er godt selskab. Kan varmt anbefales. 👨🍳👨🍳👨🍳👨🍳👨🍳
NH
Nikolaj H.
Græsted
6 måneder siden
Fantastisk mad og helt vildt god oplevelse for mig og mine gæster. De varmeste og bedste anbefalinger herfra til Jesper
LJ
Lisbeth J.
Nærum
10 måneder siden
Jesper tilberedte en dejlig italiensk frokost til os. Vi var 3 generationer og der var god smag og hensyn til os alle. Vi anbefaler varmt Jesper!
DC
Ditte C.
Birkerød
et år siden
Jesper reddede dagen. Jeg havde bestilt en anden kok, der desværre kom til skade, så Jesper fik kun 3 dages varsel. På trods af det var han meget åben i forhold til at ændre i menuen og hurtig til at svare. Hans kok Bruno, kom til tiden og var meget professionel. Maden var super lækker og der blev ryddet fint op. Han kan anbefales.