Menuen laves af Victor T.
Menuen laves af Victor T.
Medlem siden 2016 Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Victor T..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Victor T. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Forretter – 220 KR
CEVICHÈ
glaskål, nudler, peberrodsis, citrongel, ørredrogn
RØDBEDE
rødbede, Arla Unika Loke friskost, confiteret æggeblomme, maltjord, syrnet fløde skilt med sherry, rødbedejuice
HÅNDSKÅRET OKSETATAR
rørt med sennep, æggeblomme, persille, peberrod, kapers, olivenolie, serveres med confiteret æggeblomme og jordskokker chips
VILDT
krydret og letrøget krondyrfilet
urtecreme med vilde urter, Lardo, letsyltet gulerod, hasselnøddepraliné
Hovedretter – 400 KR
FISKEN
sous vide porrer med smørglaseret vinterrodssymfoni boghvedekerner, cremet fiskesauce, bolsjebeder, urteolie
OKSE RIBEYE
ribeye af økologisk frilandskødkvæg, rødbedegel, saltbagte rødbeder, græskarmos, timiansauce, rosmarinchip
PLUMA GRIS
langtidstilberedt dansk pluma gris med urtecrust og svampe mix, saltede valnødder, jordskokkepuré, urte og svampesauce
DAGENS VILDT
knoldsellerisymfoni, bagt, puré, syltet, chips Ventrèche bacon, rødvinssauce Robert
VEGETAR RET
paneret knoldselleribøf, hvidvinsstegt spidskål, sæson garniture, svampeconsommé
Desserter – 185 KR
PÆRE & VANILJE
pocheret pære, vanilje-mousse, citron/hamp gel, pærechips, chokoladecreme
HVID CHOKOLADE & SOLBÆR
vanilje skumfidus, solbærgel, solbærsorbet, krystalliseret hvid chokolade, hvidt chokoladeskum
CHOKOLADEMOUSSE
chokolademousse, chokoladegrene, jordskok og karamelis, hindbær
OSTETALLERKEN
4 oste fra danske og økologiske Arla Unika med sødt, surt og sprødt
(ca. 100g ost i alt)
Børnemenu
KYLLING OG FRITTER
med brød, smør og grønt
100 KR
FISKEFILET OG FRITTER
med brød, smør og grønt
100 KR
Menu - 1 servering
Buffet
Ala Carte kortet
Vælg lige de retter i gerne vil havde.
Minimum 3 retter pr. gæst.
Bobler + 3 glas vin 500 kr. pr. gæst
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Glas
- Servietter
- Gryder
- Pander
Jeg er en serviceminded erfaren herre, både inden for restaurant og fine dining, der virkelig går op i den gode smag og den flotte anretning.
Jeg bruge gerne de klassiske smagsudtryk med et twist eller det rene nordiske køkken. Ved selskaber over 12 personer kommer vi til at være to til at servicere jer. Dette er med i prisen, og det er for at jeres aften bliver så fantastisk som muligt.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.