Menuen laves af Armando V.
 8 - 30 personer
 4 serveringer
  Medlem siden 2018
Forord
 Denne nytårsmenu er bevidst sammensat med fokus på økologi og omsorg for vores madressourcer. Jeg bestræber mig på kun at arbejde med økologiske produkter for at opnå de bedste resultater. Menuen kan ændre sig afhængigt af de tilgængelige produkter. Denne menu er vegetarisk og bliver vegansk, når jeg fjerner alle animalske produkter og erstatter dem med ikke-animalske produkter.
   1
 Forret
 Tarasca suppe: langsomt kogte bønner, ancho chili, grøntsagsbouillon, sprøde tortilla-strimler, queso fresco, creme fraiche.
2
 Forret
 Tacos med sauterede søde kartofler: chili-creme-salsa, skiver avocado, ristede peanuts, sprøde porrer, frisk koriander.
3
 Hovedret
 Mole Verde: Grøn mole sauce, Grillet blomkål, stegt plantain, ris.
4
 Dessert
 Majsbladsmarengs
Marengs smagt med brændt majsbladspulver og fyldt med en lækker, sød majscreme
Kokkens tilvalg
 Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
   Praktisk
 
 Mødetid
 Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
 Betaling
 Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
 Afbestillingspolitik
 Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
 Læs vores afbestillingspolitik
 -  Ovn
-  Køleskab og fryser
-  Pander
-  Gryder