ChefMe

Selskabsmenu II - Sharefood/buffet

4,96 (51)
1 servering
20 - 100 personer
Selskabsmenu II - Sharefood/buffet
Selskabsmenu II - Sharefood/buffet
Selskabsmenu II - Sharefood/buffet

Menuen laves af Jens S.

4,96 (51)
5 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Jens S.
Jens S.

Menuen laves af Jens S.

Medlem siden 2021

Forord

Den moderne udgave af buffeten er delemad (sharefood), hvor maden serveres som mange mindre retter, man deler omkring på bordene, men vi kan også servere den som mere 'klassisk' buffet.
Menuen er oplagt til konfirmation, bryllup, reception, fødselsdag eller andre store fester, hvor du har lyst til, at du og dine gæster bare skal forkæles med masser af lækker, hjemmelavet mad, alle er vilde med og som lokker øjnene og mætter ganen.

Vi kalder det jordnær gastronomi med elegance!

Menu - 1 servering

Buffet
Surdejsbrød & smør Tartar på færøsk laks med brunet smømayo, sprød perlebyg, syltet sennepskorn samt karse Quiche med spinat, grøn tomat fra køkkenhaven, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen Rødbeder på to måder serveret med sprød grønkål fra haven og solbær vinaigrette Croquette på frilandskylling med estragon og 7 Spice Grillet aubergine med ristede nødder, sumak og 'dressing' på tahin & persilleolie Lam fra Æblegården med pastinak som puré & røget samt chimichurri Sprød julesalat vendt med appelsin & olivenolie og kandiserede valnødder Chokoladefondant, broken gel på appelsin og citron samt sprød karamel med kerner og lang peber
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder
  • Tallerkener
  • Bestik
  • Glas
Mød Jens S.
Medlem siden 2021
Verificeret
Svartid: 15 timer
Svarrate: 100 %
Jens S.
Mit navn er Jens Søndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang.
Jordnær gastronomi med elegance er devisen, jeg arbejder efter!

Privat har jeg med min kone og vores to børn et lille landsted på naturskønne Tuse Næs med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, sprøjtefri køkkenhave og øko-høns. Sammen driver vi La Finca Catering, Private dining & Madværksted.

Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg elsker at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.

Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Se Jens S.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,96 51 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
TR
Tina R.
Køge
8 dage siden
Jens lavede mad til 20 personer da vi fejrede min runde fødselsdag. Vi havde bestilt share food - alt var utroligt lækker og meget smagfuldt. KÆMPE anbefaling herfra 🤗
PM
Pil E. A. M.
Ballerup
2 måneder siden
Jens lavede mad til 24 personer på min runde fødselsdag og det var helt fantastisk. Jens er super professionel, rolig og venlig. Alt klappede helt fra starten ift. at indgå aftalen, finde en god menu, punktlighed og hele forløbet på aftenen. Uopfordret lovpriste gæsterne maden, der var både lækker, smagfuld og flot anrettet. Jeg kan virkeligt anbefale Jens som kok, og jeg er sikker på, at jeg vil benytte mig af hans gastronomiske evner en anden gang.
EA
Ellen A.
Hellerup
3 måneder siden
Vi havde fornøjelsen af at have Jens som kok i går, og det var en fantastisk oplevelse. Maden var utrolig lækker, med perfekt afstemte smage og smukt præsenteret. Jens var både professionel og imødekommende, og han havde styr på alle detaljer, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Det var tydeligt, at han brænder for sit håndværk, og det kunne virkelig smages i hver eneste ret. Tak til Jens for en mindeværdig aften – vi håber på at få fornøjelsen igen!
SS
Sille S.
Albertslund
8 måneder siden
Vi havde booket Jens til min mors 80 års fødselsdag med 40 gæster. Alt kørte smooth. For mange af gæsterne var det en lidt anderledes madoplevelse - på den gode måde - med masser af grønt, mange lækre smage og smukke anretninger. Jens' facon er dejligt rolig og kompetent - kvaliteten er helt i top, og man er i gode, kyndige hænder.