På en rejse i Indien
3 serveringer
10 - 100 personer
Menuen laves af Enayat S.
1 menu
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
Her er vi på en rejse i Indien, de bedste retter fra forskellige regioner i Indien.
Menu - 3 serveringer
Forret
Indisk Tapas fra forskellige regioner 4 retter
Hovedret
Retter fra Tandoori oven som er hjertet i indisk køkken.
Dessert
Retter fra Halwai her få du en masser retter blandet andet indisk chesecake og Kulfi is.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Gryder
- Pander
Jeg hedder Enayatullah Safi. Jeg er født i Afghanistan kom til Danmark i 2001 som flygtning. Jeg har en BA i statskundskab fra Københavns universitet. Jeg startede min rejse i madverden for alvor for 5 år siden, da jeg grundlægge DHABA Indian Street Food.
Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg arbejder med Mad, og over tid har jeg indset, at mad er som følelser - noget vi alle deler. En ret er ikke en ret, en ret er historie, kultur og kærlighed tilføjet som ingredienser og serveret på en tallerken.
I de sidste 5 år har jeg ikke alene arbejdet med ingredienser og skabelse af retter. Mad har bragt mig på mange forskellige rejser for eksempel diplomatisk middag i New Delhi med vores statsministre, gratis frokost til plejehjem i min restauranter, pop ups. Alle disse har fået mig til at indse at Mad er den stærkest værktøj, når det kommer til at handle om menneskelige forskellighed. Ved at man spiser sammen skaber man mulighed for at tale om vores forskellighed og giver plads til forklaring som er vejen til bedre forståelse. For mig har det altid handlede om at brug mad som værktøj til at gør forskelle og fremme bedre forståelse af det som er fremmed og ukendt for os.
Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg arbejder med Mad, og over tid har jeg indset, at mad er som følelser - noget vi alle deler. En ret er ikke en ret, en ret er historie, kultur og kærlighed tilføjet som ingredienser og serveret på en tallerken.
I de sidste 5 år har jeg ikke alene arbejdet med ingredienser og skabelse af retter. Mad har bragt mig på mange forskellige rejser for eksempel diplomatisk middag i New Delhi med vores statsministre, gratis frokost til plejehjem i min restauranter, pop ups. Alle disse har fået mig til at indse at Mad er den stærkest værktøj, når det kommer til at handle om menneskelige forskellighed. Ved at man spiser sammen skaber man mulighed for at tale om vores forskellighed og giver plads til forklaring som er vejen til bedre forståelse. For mig har det altid handlede om at brug mad som værktøj til at gør forskelle og fremme bedre forståelse af det som er fremmed og ukendt for os.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.