Enayat S.
Stifter af DHABA | Indisk & mellemøstlig
1 menu
Medlem siden 2021
Bor i København S
Om kokken
Jeg hedder Enayatullah Safi. Jeg er født i Afghanistan kom til Danmark i 2001 som flygtning. Jeg har en BA i statskundskab fra Københavns universitet. Jeg startede min rejse i madverden for alvor for 5 år siden, da jeg grundlægge DHABA Indian Street Food.
Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg arbejder med Mad, og over tid har jeg indset, at mad er som følelser - noget vi alle deler. En ret er ikke en ret, en ret er historie, kultur og kærlighed tilføjet som ingredienser og serveret på en tallerken.
I de sidste 5 år har jeg ikke alene arbejdet med ingredienser og skabelse af retter. Mad har bragt mig på mange forskellige rejser for eksempel diplomatisk middag i New Delhi med vores statsministre, gratis frokost til plejehjem i min restauranter, pop ups. Alle disse har fået mig til at indse at Mad er den stærkest værktøj, når det kommer til at handle om menneskelige forskellighed. Ved at man spiser sammen skaber man mulighed for at tale om vores forskellighed og giver plads til forklaring som er vejen til bedre forståelse. For mig har det altid handlede om at brug mad som værktøj til at gør forskelle og fremme bedre forståelse af det som er fremmed og ukendt for os.
Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg arbejder med Mad, og over tid har jeg indset, at mad er som følelser - noget vi alle deler. En ret er ikke en ret, en ret er historie, kultur og kærlighed tilføjet som ingredienser og serveret på en tallerken.
I de sidste 5 år har jeg ikke alene arbejdet med ingredienser og skabelse af retter. Mad har bragt mig på mange forskellige rejser for eksempel diplomatisk middag i New Delhi med vores statsministre, gratis frokost til plejehjem i min restauranter, pop ups. Alle disse har fået mig til at indse at Mad er den stærkest værktøj, når det kommer til at handle om menneskelige forskellighed. Ved at man spiser sammen skaber man mulighed for at tale om vores forskellighed og giver plads til forklaring som er vejen til bedre forståelse. For mig har det altid handlede om at brug mad som værktøj til at gør forskelle og fremme bedre forståelse af det som er fremmed og ukendt for os.
CV
DHABA Indian Street Food , Køkkenchef
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.