Menuen laves af Armando V.
8 - 30 personer
6 serveringer
Medlem siden 2018
Forord
Ny smag fra hjertet af Mexico, majs er den mest essentielle ingrediens i mexicansk gastronomi og nu med nye ideer og frisk inspiration efter min sidste tur hjem. Jeg laver retter fra mine minder og nye oplevelser.
1
Forret
Tarasca suppe: Langtidssimrede bønner, ancho chili, grøntsagsbouillon, avocado, queso fresco, creme fraiche.
2
Forret
Tostada med tun
Sprød majstortilla, sashimi af frisk tun, chipotle mayo, urteguacamole, stegte porrer, grøntsager
3
Forret
Duck Carnitas taco (confit and)}
Onions, koriander, frisk jalapeño chili, radise, grøn tatemada salsa, urt guacamole
4
Forret
Striploin oksekød Taco
Refried sorte bønner, mexicansk ost, chilli morita salsa, urte guacamole.
5
Hovedret
Mole poblano: Poussin kylling, plantain, ris.
6
Dessert
Majroe Skaller Marengs
Marengs smagt til med brændt majroeskalpulver og fyldt med en lækker, sød majroecreme
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Mikrobølgeovn
- Pander
- Gryder