Skriv til kokken

Du binder dig ikke når du skriver til kokken.

Nicholas

Næstved - Medlem siden Juli 2020
(7 omtaler)
 • Verificeret
 • 3 menuer

Svartid: Inden for en time
Svarprocent: 100%


Om kokken

Nicholas 40år, tidligere selvstændig med private dining virksomheden Kys og Kameler. Han er også en af udviklerne bag Københavns skolemad EAT, der til daglig producerer op i mod 10.000 portioner bæredygtige, velsmagende og ikke mindst nærende måltider.
Nicholas arbejder til daglig som underviser på Hotel- og Restaurantskolen i København, hvor han med sin brede erhvervserfaring og store passion er med til at uddanne nogle af Danmarks dygtigste kokke og ernæringsassistenter. Han er desuden en del af skolens konkurrencehold, der træner skolens dygtigste elever frem mod diverse konkurrencer og mesterskaber.
Hans skønne og velsmagende menuer hos chefme.dk er alle udviklet med stor omhyggelighed, præcision, nærhed og så selvfølgelig en stor portion kærlighed. Menuerne er samtidig kvalitetssikret, det vil sige udviklet, testet og, måske vigtigst af alt, gennemgået i samarbejde med nogle af branchens dygtigste kogemænd- og koner.

DIT ARRANGEMENT
Formålet med dit arrangement er aftalt på forhånd - det er vigtigt, at du som vært kan læne dig tilbage og nyde din aften i selskab med dem, du holder af. Derfor er det en forudsætning, at vi har talt sammen om ønsker, afstemt forventninger og fået alle praktiske detaljer på plads inden arrangementet begyndes. Jeg bestræber mig på at indfri alle dine ønsker og forventninger. Alt efter størrelsen på arrangementet kan det være, at jeg har en ekstra kok eller tjener med ud - altsammen noget vi finder ud af i fællesskab, når selskabet skræddersys og tilrettelægges.

Som kok hos chefme.dk er det mit mantra at skabe mindeværdige, eksklusive helhedsoplevelser for både virksomheder og private. Jeg sammensætter de fleste former for begivenheder, herunder private dining, bryllupper, receptioner, fødselsdage, forretningsmiddage, konfirmationer m.m.

TILVALG
Vin kan sagtens komme fra egen kælder, ligesom du selv kan sørge for bobler, velkomstsnacks, petit four til kaffen og serveringspersonale. Du kan også vælge at bruge din tid på at hygge dig og lade dette være op til os - se de mange spændende tilvalg herunder:
• Vinmenu, øl, vand og bobler
• Snacks
• Petit four (sødt til kaffen)
• Koldhævet ølandshvedebrød, havsalt, urter og økologisk smør
• Service (Tallerkner, bestik, glas, duge, stearinlys m.m.)
• Serveringspersonale

ALLERGIER
Allergier er desværre blevet mere og mere almindelige i Danmark, men de er på ingen måde et problem. Bare husk at gøre opmærksom på disse, religion m.m. under planlægningen af dit arrangement så alle dine gæster kan føle sig velkommen.


Praktisk

 • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
 • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
 • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

 • Kommuniker altid via ChefMe
  For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
  Læs mere om vores sikkerhed.

7 omtaler  fra kunder

4.8


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

 • <birgerDaugaard

  Unik

  Unik
  Anne

  Super oplevelse.

  Fantastik god mad. Den risalamande glemmer jeg aldrig. Og Nicolas var omhyggelig, godt selskab og forlod os med køkkenet totalt ryddet.
 • LasseBallerup

  Tak for dejlig mad.

  Tak for dejlig mad. Tak fordi jeg var fri til at snakke med mine gæster. Tak fordi du efterlod et køkken, der var totalt ryddet. Tak for ... Læs mere
  ImanLejre

  Super kompetent og venlig

  Vi havde fornøjelsen af at have Nicholas som Kok til et af vores arrangementer. Nicholas levede op til alle vores forventninger lidt mer... Læs mere
Læs alle 7 omtaler

Denne kok har ingen menuer endnu.

Vores kunder siger
Fremragende
9.3 ud af 10
Privatlivspolitik