ChefMe
5 tips til at holde din konfirmation i telt
27. november 2023 13:47

5 tips til at holde din konfirmation i telt

En konfirmation er en helt særlig fest. Især for konfirmanden som nok har mange drømme og ønsker for dagen. 

Hvis I har besluttet jer for at leje et telt til en store begivenhed, så kommer her 5 tips til planlægningen. 

1. Find den bedste lokation til teltet 

Det kan være I allerede ved at teltet skal stå i jeres have.
Det kan også være I ikke har plads til teltet i jeres have så handler det om at finde det rigtige sted til jeres telt. 
Mange spejderhytter er gode muligheder for en stor grund til at sætte jeres telt op på. 
Det kan også være I kan låne den perfekte have til jeres konfirmation. 

2. Find det helt rigtige telt

Telte kommer i mange størrelser, og i mange forskellige former - tipier, mastetelte og meget andet. Det kommer selvfølgelig også an på hvor mange I bliver til konfirmation hvor stort et telt I har brug for. 

3. Mad 

En vigtig del af konfirmationen er maden. Konfirmanden har måske selv nogle ønsker til nogle yndlingsretter som skal serveres. 
Måske har I et køkken til rådighed hvor teltet er slået op, måske har I ikke. 
Her kan ChefMes kokke hjælpe jer. De er vant til at lave mad til konfirmationer i telte og blandt vores store udvalg af kokke har vi alt fra budgetvenlige løsninger til michelinkokke. Udforsk vores konfirmationsmenuer her

4. Oppyntning 

Det fede ved at holde konfirmation i telt er helt sikkert også, at det kan pyntes lige præcis som man ønsker. Der er et utal af muligheder for selv at gøre det super unikt og flot. Vi anbefaler at du bruger Pinterest til at finde inspiration til smarte DIY løsninger og flotte oppytninger. 

5. Få venner og familie til at hjælpe

Selvom I bestiller en kok til at tage sig af alt fra indkøb til servering til oprydning, så vil der stadig være masser af praktiske gøremål i forbindelse med at holde en konfirmation. Sørg for at bed jeres nærmeste om hjælp, det er også hyggeligt at pynte op sammen dagen før og dække bord osv. 

Rigtig god konfirmation! 

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.