ChefMe

3- Retters menu - The High Class

4,90 (2)
3 serveringer
40 - 100 personer

Menuen laves af Jimi A.

4,90 (2)
4 menuer
Medlem siden 2016
Verificeret
Jimi A.

Forord

Til dig der gerne vil forkæle dine gæster med denne menu i højeste klasse. Vi snakker her om laks - steg & chokolade - i en form af 2023 twist.

Menu - 3 serveringer

Forret
(Anrettet på tallerken) Hindbær rimmet laks - Syltet skalotteløg - Citron kaviar - Estragon sne - Estragonmayo - Rugbrødsjord - Brøndkarse -
Divider
Hovedret
Serveres som sharefood : Sousvide okse m. timian & hvidløg Smørstegte Rosmarin kartofler i “ Falsk Jord “ – serveret i papirpose. Spidskålsalat – crudite af pærer i citrusmarinade – blåbær – ristede kerner – Grøn pesto Variation af cherrytomat – Semidried tomat – Mozzarella – Balsamico – Ristede pinjekerner – Kørvel Rødvinssauce på nedkogt fond fra okse til smagt trøffel.
Divider
Dessert
(Anrettet på tallerken) Kraftig chokolade brownie – Krystaliseret hvid chokolade – Bagt hvid chokolade – Creme anglaise – Bær – Skovsyre
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Mød Jimi A.
Medlem siden 2016
Verificeret
Svartid: 12 minutter
Svarrate: 100 %
Jimi A.
Jeg hedder Jimi Henri Andersen, faglært kok, faglærer på en kokkeskole og indehaver af https://jimihenriandersen.wixsite.com/kokogcatering

I min tid som kokkeelev, kok, souschef, køkkenchef, selvstændig, og faglærer har jeg arbejdet stort set alle steder indenfor branchen, lige fra finere Ala carte, til selskabsforretninger, kroer, og hoteller.
Min absolutte passion ligger indenfor selskaber, og jeg sætter en ære i at bruge de bedste råvarer til en fornuftig pris, og kvaliteten og æstetikken er i top, samt alle aftaler bliver holdt til punkt og prikke, så tøv ikke med at skrive til mig hvis du skal holde fest eller et arrangement :-)
Se Jimi A.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,90 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,5
Forventning
5,0
CL
Christina L.
Slagelse
6 år siden
Vi var rigtig glade for Jimi, som leverede mad til vores bryllup på 55 mennesker. Maden var rigtig lækker og han leverede langt over hvad vi forventede. Menuen tilpassede han sammen med os, til en menu der var mere passende årstiden, og fint tilpasset til et bryllup med portionsanrettede forret og dessert, og hovedret serveret i fade på bordene - og der var rigeligt af alt. Han havde en god timing i køkkenet og det hele kørte glat på dagen, og der var intet man skulle bekymre sig om. Derudover sørgede han selv for en ekstra kok til hjælp i køkkenet, og koordinerede fint med de 2 serveringspiger vi havde hyret til lejligheden. Samlet er vi super tilfredse og vil til enhver tid hyre Jimi igen. Mange tak! Mvh Rasmus og Christina
HR
Hugo R. B.
Holte
8 år siden
Vi har været særdeles tilfreds med Jimis arbejde på vegne af ChefMe. Han kom til tiden, var venlig og alt klappede. Han præsenterede maden meget flot for vore 13 gæster, og selvfølgelig skal vi ikke glemme maden: Det var en velkomponeret menu, hvor det var tydeligt, at han har en professionel tilgang til sit arbejde. Det var super råvarer han brugte, og alt var lækkert og meget velsmagende. Alle vore gæster var særdeles tilfredse. Når vi næste gang skal have en lignende fest, vil vi kontakte ChefMe og deres gode kok Jimi