Brugerdefinerede menuer
4,15 (2)
1 servering
2 - 100 personer

Menuen laves af Zhara M.
4,15 (2)
1 menu
Medlem siden 2021
Verificeret


Forord
Jeg specialiserer mig i at tilbyde skræddersyede menuer til mine kunder. Jeg mener, at det at være en personlig kok er faktisk meget personligt. Jeg foretrækker at opbygge menuer baseret på dine behov til hver begivenhed. På denne måde får du en helt unik og mindeværdig spiseoplevelse.
Uanset hvad dine ønsker er for en perfekt middag, kan jeg få det til at ske for dig. Så fortæl mig. Hvad vil DU gerne spise?
Prisen nedenfor er angivet per person og en 3-retters menu inklusive en Amuse Bouche og Petit Fours. Jeg har inkluderet et eksempel på en af mine signaturretter nedenfor.
Derudover er jeg udstyret til at tilbyde en vinmenu, hvis du foretrækker en helt gennemført oplevelse.
Tak fordi du besøgte min side, jeg håber, jeg snart kan lave mad til dig!
Uanset hvad dine ønsker er for en perfekt middag, kan jeg få det til at ske for dig. Så fortæl mig. Hvad vil DU gerne spise?
Prisen nedenfor er angivet per person og en 3-retters menu inklusive en Amuse Bouche og Petit Fours. Jeg har inkluderet et eksempel på en af mine signaturretter nedenfor.
Derudover er jeg udstyret til at tilbyde en vinmenu, hvis du foretrækker en helt gennemført oplevelse.
Tak fordi du besøgte min side, jeg håber, jeg snart kan lave mad til dig!
Menu - 1 servering
Forret
Laks Crudo med Miso Ponzu og laksekaviar
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Blender
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Bestik
- Gryder
- Pander

"En virkelig personlig oplevelse"
Zhara Mian er en internationalt anerkendt personlig kok, der har brugt over 15 år på at finpudse sin kunst inden for finere spisning og smagsoplevelser. Hun startede sit brand med visionen om at bringe transcenderende, men overkommelige menuer til klienter over hele verden. Hendes passion for at genopfinde kulinariske klassikere til kreative fusioner matcher hendes drivkraft for at bringe en virkelig personlig spiseoplevelse til både klienter og virksomheder; uanset hvor de er i verden.
Fra sine rødder i et lille bageri i sin canadiske hjemby har hun udvidet sine kulinariske horisonter globalt som privat kok. Hun har arbejdet og studeret i hele Nordamerika, Europa, Sydamerika og Asien. Hun har to certifikatgrader i molekylære og gastronomiske videnskaber fra Harvard og er regional finalist til den kommende Hawksworth Young Chef Scholarship Award.
Med operationelle baser i Canada, Belgien og Danmark er hendes madtjenester tilgængelige verden over, og hun står klar til at bringe sin internationale kulinariske indsigt hvor som helst hendes klienter ønsker at "Spise godt".
Zhara Mian er en internationalt anerkendt personlig kok, der har brugt over 15 år på at finpudse sin kunst inden for finere spisning og smagsoplevelser. Hun startede sit brand med visionen om at bringe transcenderende, men overkommelige menuer til klienter over hele verden. Hendes passion for at genopfinde kulinariske klassikere til kreative fusioner matcher hendes drivkraft for at bringe en virkelig personlig spiseoplevelse til både klienter og virksomheder; uanset hvor de er i verden.
Fra sine rødder i et lille bageri i sin canadiske hjemby har hun udvidet sine kulinariske horisonter globalt som privat kok. Hun har arbejdet og studeret i hele Nordamerika, Europa, Sydamerika og Asien. Hun har to certifikatgrader i molekylære og gastronomiske videnskaber fra Harvard og er regional finalist til den kommende Hawksworth Young Chef Scholarship Award.
Med operationelle baser i Canada, Belgien og Danmark er hendes madtjenester tilgængelige verden over, og hun står klar til at bringe sin internationale kulinariske indsigt hvor som helst hendes klienter ønsker at "Spise godt".
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,15 • 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,0
Værdi
3,5
Kommunikation
5,0
Forventning
4,0
SL
Simon L.
Aarup
6. november 2021
Zhara laver fantastisk mad med hendes egen stil. Hun var virkelig sød til at hele aftenen at spørge til tempo på serveringen.
Derudover skrev hun på dagen om hun måtte ændre på menuen, da hun havde fundet nogle bedre råvarer - kæmpe plus!
Derudover skrev hun på dagen om hun måtte ændre på menuen, da hun havde fundet nogle bedre råvarer - kæmpe plus!
BL
Bente L.
København Ø
3. oktober 2021
Zhara er utrolig sød og meget behagelig kok i køkkenet