3 retters årstidsmenu
4,70 (34)
3 serveringer
10 - 100 personer
Menuen laves af Ghostchef
4,70 (34)
7 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
vi hedder Aykut og Casper.
vi har laver en 3 retters årstidmenu for jer som elsker mad og ikke går ned på kvalitet.
vi har laver en 3 retters årstidmenu for jer som elsker mad og ikke går ned på kvalitet.
Menu - 3 serveringer
Forret
Skaldyrsalat - frisee - dildolie - urter.
forreten servere vi en skaldyrsalat som er rørt på en syrlige mayo og urter hertil vil der være koldhævet surdejsbrød med mel fra mejnerts mølle
Hovedret
Oksecuvette - Løg - marvsauce - Kål - pommes pure
hovedretten består af Oksecuvette fra greater omaha som bliver tilberedt efter ønske (anbefales rødt) hertil kommer en marvsauce som er en rødvinsauce monteret med røget oksemarv. garnituren består af variaton af løg syltede perleløg stegte nye løg og lynstegt kål hertil en kartoffelpure.
Dessert
Jordbærterte - chantalycreme - marcipan - chokoladeganache
Marinerede danske jordbær på marcipanbund med chantalycreme og chokoladeganache
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Spisepinde
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Pander
hej.
vi er 2 kokke og vi hedder Aykut og casper.
vi har arbejdet på steder som bla. Dragsholmslot, Salon Cph (røde claus), kurhotel skodsborg og mange flere. vi er 2 unge passionerede kokke som både kan lave fine dinig og en hyggelig grillbuffet til alle slags selskaber.
vi er 2 kokke og vi hedder Aykut og casper.
vi har arbejdet på steder som bla. Dragsholmslot, Salon Cph (røde claus), kurhotel skodsborg og mange flere. vi er 2 unge passionerede kokke som både kan lave fine dinig og en hyggelig grillbuffet til alle slags selskaber.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,70 • 34 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,6
Værdi
4,6
Kommunikation
4,8
Forventning
4,6
ML
Mogens L.
Solrød
2 måneder siden
God og klassisk julefrokost. Dog manglede der 2 vegetar menuer, kokken gjorde dog, hvad han kunne for at finde en løsning.
JJ
Jakob J. L. J.
Rødovre
2 måneder siden
Tusind tak for jeres indsats til min 50 års fødselsdag. Fantastisk mad og super eksekveres. Jeg har fået tilbagemeldinger fra de fleste gæster, og der er kun ros herfra👌👍
LL
Louise L.
Veksø Sjælland
5 måneder siden
Alt i alt en god oplevelse
RT
Rasmus H. T.
Kobenhavn Ø
5 måneder siden
Fleksibel, omstillingsparat - gik lige efter planen!