Skriv til kokken

239 kr. /kuvert

2

Du betaler ikke endnu.

Brunch - The exclusive

  • 239 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 61 - 100 kuverter
(2 omtaler)

Forord

Til dig der skal holde alt fra barnedåb - sølvbryllup eller bare ønsker af samle familie & venner.

Snyd ikke dig selv for denne oplevelse, og lad mig varetage alt besværet, så du går ud som en uforglemmelig vært.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Røræg – ketchup – bacon – sprødstegt – ålerøget landskinke – hjemmelavet pesto – peber rullepølse – letsyltet skalotteløg – ærteskud – brunch pølser – græsk yougurt – hjemmelavet müsli -bær ( Portionsanrettet ) – lun leverpostej – stegte svampe – bacon – marmelade – hjemmelavet – smør – havsalt – skiveost – skåret frugtfad – årstidens frugter – meloner – drue mm – nutella – weinerbrød – pandekager – rugbrød – morgenboller.

Hovedret

Brunch brunch brunch...

Dessert

Brunch brunch brunch... :)


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

2 omtaler fra kunder

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • Christina

    Perfekt Bryllupsmad

    Vi var rigtig glade for Jimi, som leverede mad til vores bryllup på 55 mennesker. Maden var rigtig lækker og han leverede langt over hvad... Læs mere
    HugoHolte

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbej...

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbejde på vegne af ChefMe. Han kom til tiden, var venlig og alt klappede. Han præsenterede mad... Læs mere

Om kokken Jimi Ringsted - Medlem siden December 2016

  • Verificeret
  • 5 menuer

Svartid: 14 timer
Svarprocent: 81%

Mit navn er Jimi Henri Andersen og er uddannet kok på 10. år, faglærer & indehaver af denmodernekok.dk Jeg har i min karriere været både souschef, Chef de partie på nordens største hotel og køkkenchef på to restauranter i indre København. Ydermere har jeg varetaget alt fra højt gastronomiske buffeter, ala carte på flere restauranter, kantine og cafe drift i indre København, samt højeste standard indenfor konference på Comwell hoteller i 4 år i træk.

Se Jimis profil