Skriv til kokken

239 kr. /kuvert

1

Du betaler ikke endnu.

Brunch - The exclusive

  • 239 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 61 - 100 kuverter
(1 omtaler)

Forord

Til dig der skal holde alt fra barnedåb - sølvbryllup eller bare ønsker af samle familie & venner.

Snyd ikke dig selv for denne oplevelse, og lad mig varetage alt besværet, så du går ud som en uforglemmelig vært.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Røræg – ketchup – bacon – sprødstegt – ålerøget landskinke – hjemmelavet pesto – peber rullepølse – letsyltet skalotteløg – ærteskud – brunch pølser – græsk yougurt – hjemmelavet müsli -bær ( Portionsanrettet ) – lun leverpostej – stegte svampe – bacon – marmelade – hjemmelavet – smør – havsalt – skiveost – skåret frugtfad – årstidens frugter – meloner – drue mm – nutella – weinerbrød – pandekager – rugbrød – morgenboller.

Hovedret

Brunch brunch brunch...

Dessert

Brunch brunch brunch... :)


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

1 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • HugoHolte

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbej...

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbejde på vegne af ChefMe. Han kom til tiden, var venlig og alt klappede. Han præsenterede mad... Læs mere

Om kokken Jimi Ringsted - Medlem siden December 2016

  • Verificeret
  • 5 menuer

Svartid: 15 timer
Svarprocent: 80%

Mit navn er Jimi Henri Andersen og er uddannet kok på 10. år, faglærer & indehaver af denmodernekok.dk Jeg har i min karriere været både souschef, Chef de partie på nordens største hotel og køkkenchef på to restauranter i indre København. Ydermere har jeg varetaget alt fra højt gastronomiske buffeter, ala carte på flere restauranter, kantine og cafe drift i indre København, samt højeste standard indenfor konference på Comwell hoteller i 4 år i træk.

Se Jimis profil