3 retters Konfirmations menu 2024

1 / 3
3 retters Konfirmations menu 2024
3 retters Konfirmations menu 2024
3 retters Konfirmations menu 2024

Menuen laves af Jakob E.

20 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2021
Jakob E.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,94
32
Anmeldelser
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jakob E. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jakob E..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Jakob E. for hurtige svar og god kommunikation.

Forord

Lækker 3 retters konfirmations menu, til konfirmanden, der vil forkæles med top lækker mad & råvare

Menu

3 serveringer
1
Forret
fersk røget Laks fra den svenske skærgård - sprød fennikel/radise crudité - vinaigrette på syltede senneps frø- purløgs mayo - sprød rugbrød chips - urter fra skoven

hjemmebagt brød & smør
2
Hovedret
Øko kalvefilet vendt med farin og dijon, hvidløg - nye danske kartofler fra gården, vendt med øko smør & persille - bagte sommer løg- svampe souffle - rødvins sauce - grønne asparges
3
Dessert
Overdådig Hvid chokomousse kage med hindbær og kikse bund - skov hindbær sorbet - friske danske bær - sprød bagt hvid chokolade

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Gryder
  • Pander

Omtaler fra kunder

4,94 32 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
SM
Sys M.
Roskilde
Star fullStar fullStar fullStar full Star empty
15. juni 2025
Madoplevelse var høj standard og at få det hele serveret så man selv kunne sidde og nyde det var skønt. Ikke mindst at komme ud til et ryddelig køkken.
CO
Claus O.
Kastrup
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
26. maj 2025
En virkelig velkomponeret menu af lutter gode sager til champagne-tema valgt af mig.
Da en uforudset forhindring kom i vejen, fik Jakob indkaldt kollega Morten til at levere menuen.
LS
Louise S.
Farum
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
12. marts 2025
Super engageret og smilende servering af 4 fantastiske retter til vores middagsselskab for 20 gode venner.
SO
Stine O.
Holte
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
25. december 2024
Velsmag, gode portions størrelser og alle ønsker imødekommet. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. God kommunikation. Super sød og behagelig kok der sørgede for at vores aften blev helt i top. Køkkenet efterladt som om der aldrig havde været nogen. Kan kun anbefale teamet.

Mød din kok

Jakob E.
Jakob E.
32
Anmeldelser
4,94
Bedømmelse
4
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 93 %
Svartid: 3 timer
Mød Jakob E.
Vi er en catering samt take away & event virksomhed, der sætter en ære i at levere mad af højeste kvalitet ud af huset til ethvert behov. Vi leverer både til erhvervskunder og private. Vores køkken er beliggende i nordSjælland, hvor vores kokke altid præsterer til punkt og prikke.

Køkkenet:
Beliggenheden i nord er ikke kun en drøm der går i opfyldelse, men en fryd for vores daglige base. Hvor idylen og de omlæggende områder får vores passion og hjerte for maden til af banke endnu hurtigere.
I disse natur skønne områder i nordsjælland ligger en masse dejlige gårde som vores køkken skal nyde godt af og have et samarbejde op af køre med.
At kunne lave mad af friske, de fineste og økologiske råvare fra alle disse skønne gårde, er noget vi finder absolut nødvendigt for af bringe smagen i en klasse for sig.
For uden omtanke er der ingen passion, og passionen vægter vi meget højt hos os.
vi laver fransk kogekunst med et touch af det nordiske, i særdeles høj kvalitet..

Vi glæder os til af høre fra jer


De bedste hilsner

jakob & Jens -Christian
Se Jakob E.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.