Menuen laves af Giulia N.
Menuen laves af Giulia N.
Medlem siden 2021 Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Giulia N..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Giulia N. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
(Vinter sæson)
I denne menu bringer jeg mine minder om hjemmet, om mine søndage med familien. En hyldest til mit hjemland: Toscana! Et generøst og imødekommende land, som tilbyder meget fra mad- og vinmæssigt synspunkt.
Menu - 6 serveringer
Snack
Benvenuto della chef - Velkomst fra kokken
Velkomst fra kokken
Forret
Crostone con i fegatini - (Crouton med kyllingelever)
Crouton med kyllingelever-sauce
Forret
Gnudi ricotta e spinaci, burro e salvia - (nudler med ricotta og spinat, serveret med smør og salvie)
Nudler med ricottaost og spinat, serveret med smør og salvie
Hovedret
Peposo con puré di patate -
Oksekød, langsomt kogt i rødvin, peber og toscanske krydderier
Mellemret
Insalatina di finocchi e arance - Salat med fennikel og appelsin
Salat med fennikel og appelsin
Dessert
Zuppa inglese - Biscuits dyppet i alchermes
Biscuits dyppet i alchermes, vanillecreme, chokoladecreme
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Jeg er Giulia, en passioneret italiensk kok. Jeg har boet i København i mere end 4 år, og jeg har arbejdet i forskellige typer af restauranter: italienske, danske, fusion. Menuen, jeg ønsker at foreslå, indeholder alle mine tidligere oplevelser med min personlige vision. Jeg har et skarpt øje for at bruge sæsonbetonede ingredienser og fremhæve grøntsager.
At være personlig kok er mit andet job. Af denne grund vil jeg, for at forberede en middag, have brug for mindst en uges varsel (fra forespørgsel til middag).
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.