Skriv til kokken

690 kr. /kuvert

8

Du betaler ikke endnu.

Yatai Oki - the sense of Japan

  • 690 kr. /kuvert
  • 7 serveringer
  • 5 - 60 kuverter
(8 omtaler)

Forord

Denne menu udspringer fra min store erfaring og rejse igennem det Japanske og dets traditionsrige køkken.
Menuen er sammensat som en rejse, der tager dig dybt ind i den japanske følelse og efterlader dine smagsløg imponerede og undersøgende.

Jeg kommer selv ud, tilbereder og laver menuen samt fortæller om retterne.

Ved bestillinger op til 20 personer, medbringer jeg originalt japansk service.

Menuen - 7 serveringer

Forret

Dashi blancheret spinat serveret med frisk krabbe.

Hovedret

Edomae nigiri sushi med laks, tun og inside-out maki ruller.

Hovedret

Seared beef sashimi with wasabifoam, ponzu & sesamdressing.

Lynstegt oksekød sashimi med wasabiskum, ponzu & sesamdressing.

Hovedret

Tempura kammusling i Kaitaifi (arabisk filodej) serveret med friske japanske spirer, spicy chilimayo & soja æggeskum.

Snack

Agurke/champagne granité med lime og saké.

Hovedret

Berberi andebryst marineret i rødvin & teriyaki, braiseret i en mild soja/anis fond - serveret med blancheret pære.

Dessert

Saké Panacotta, serveret med frugt i limesirup, kokosis & banan-litchi skum.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Jens er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

8 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • HelleKøbenhavn S

    Fantastisk måltid, alt var meget lækkert og vel...

    Fantastisk måltid, alt var meget lækkert og veltilberedt. Kan klart anbefales????.
    FlemmingRoskilde

    Forventningsniveauet var højt. Dedikerede gæste...

    Forventningsniveauet var højt. Dedikerede gæster ud i japansk gastronomi er i sig selv udfordrende.

    Menu og tidsplan var afstemt forin... Læs mere
  • JohanKlampenborg

    Vores høje forventninger blev overgået på alle ...

    Vores høje forventninger blev overgået på alle måder!
    Maden var spændende, utroligt lækker og Jens præsenterede fint alle 7 retter. Tim... Læs mere
    NicolaiSøborg

Læs alle 8 omtaler

Om kokken Jens Charlottenlund - Medlem siden December 2016

  • Elite kokk
  • Verificeret
  • 3 menuer

Svartid: 62 timer
Svarprocent: 73%

Jens Rahbek har et CV og en en gastronomisk karriere, der er længere og mere imponerende end de flestes. I 1980erne var han i lære som japansk kok i Tokyo, i 1989 startede han sin første restaurant Nanbantei of Tokyo i København, i 1994 var han medstifter af den kendte restaurantkæde og stor succes Sticks’n’sushi, i 2010 stod han bag gourmet restauranten Ebisu i Custom House og senest har han kastet sig over det japanske street food koncept Yatai by Jens Rahbek. Igennem hele hans lange karriere har fællesnævneren altid været, kærligheden til det japanske køkken og forståelsen for de råvare der bliver brugt i køkkenet. Det er den viden og passion Jens tager med sig ind i dit køkken, til en private dining oplevelse ud over det sædvanlige.

Se Jenss profil