Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

7 retter
min. 5 pers.
tidligst fra kl. 11
5.0
i rating

656 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Denne menu udspringer fra min store erfaring og rejse igennem det Japanske og dets traditionsrige køkken.
Menuen er sammensat som en rejse, der tager dig dybt ind i den japanske følelse og efterlader dine smagsløg imponerede og undersøgende.

Jeg kommer selv ud, tilbereder og laver menuen samt fortæller om retterne.

Ved bestillinger op til 20 personer, medbringer jeg originalt japansk service.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Kristian
Juni 2017

We were nine adults and five young kids for a 60th birthday celebration and Jens rearranged the menu to suit our needs. He and his helper arrived as agreed, cooked wonderfully tasty food and made a special effort engaging the kids as well as the adults in conversation. Overall a great experience which i can strongly recommend.

Kristian
Juni 2017

Unik mulighed for fantastisk kok med noget på hjerte :)

Allan
April 2017

Det bliver ikke bedre!!!
En fantastisk oplevelse at have Jens på besøg, som fremtryllede den mest enestående Japanske menu. Vores gæster var henrykte, og vi kunne koncentrere os om vores gæster istedet for at stå i køkkenet hele aftenen. Jens laver Japansk mad på et niveau ingen andre kan matche, man mærker tydeligt at han er uddannet i Japan, og har intensitet og passion for råvarer på højeste niveau.

Frederikke
Marts 2017

Helt fantastisk mad og høj service. Kvaliteten var i top og hele middagen var fuldstændig gennemført - det kunne ikke blive bedre. Vi fik tre japanske retter og alle retterne var udsøgte.
Jeg kan klart anbefale Jens!

Om kokken

Jens Charlottenlund · 4 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Jens Rahbek har et CV og en en gastronomisk karriere, der er længere og mere imponerende end de flestes.
I 1980erne var han i lære som japansk kok i Tokyo, i 1989 startede han sin første restaurant Nanbantei of Tokyo i København, i 1994 var han medstifter af den kendte restaurantkæde og stor succes Sticks’n’sushi, i 2010 stod han bag gourmet restauranten Ebisu i Custom House og senest ha...

Se Jens's profil Skriv en besked til Jens