10 ud af 10 værter ville anbefale Jens R. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jens R..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Jens R. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Denne menu udspringer fra min store erfaring og rejse igennem det Japanske og dets traditionsrige køkken.
Menuen er sammensat som en rejse, der tager dig dybt ind i den japanske følelse og efterlader dine smagsløg imponerede og undersøgende.
Jeg kommer selv ud, tilbereder og laver menuen samt fortæller om retterne.
Ved bestillinger op til 20 personer, medbringer jeg originalt japansk service.
Menu - 7 serveringer
Forret
Dashi blancheret spinat serveret med frisk krabbe.
Hovedret
Edomae nigiri sushi med laks, tun og inside-out maki ruller.
Hovedret
Seared beef sashimi with wasabifoam, ponzu & sesamdressing.
Lynstegt oksekød sashimi med wasabiskum, ponzu & sesamdressing.
Hovedret
Tempura kammusling i Kaitaifi (arabisk filodej) serveret med friske japanske spirer, spicy chilimayo & soja æggeskum.
Snack
Agurke/champagne granité med lime og saké.
Hovedret
Berberi andebryst marineret i rødvin & teriyaki, braiseret i en mild soja/anis fond - serveret med blancheret pære.
Dessert
Saké Panacotta, serveret med frugt i limesirup, kokosis & banan-litchi skum.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Mød Jens R.
Medlem siden 2016
Verificeret
1 menu
Jens Rahbek har et CV og en en gastronomisk karriere, der er længere og mere imponerende end de flestes.
I 1980erne var han i lære som japansk kok i Tokyo, i 1989 startede han sin første restaurant Nanbantei of Tokyo i København, i 1994 var han medstifter af den kendte restaurantkæde og store succes Sticks’n’sushi, i 2010 stod han bag gourmetrestauranten Ebisu i Custom House, og senest har han kastet sig over det japanske street food koncept Yatai by Jens Rahbek.
Igennem hele sin lange karriere har fællesnævneren altid været kærligheden til det japanske køkken og forståelsen for de råvarer, der bliver brugt i køkkenet.
Det er den viden og passion, Jens tager med sig ind i dit køkken til en private dining oplevelse udover det sædvanlige.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
1.500 kr.
kuvert
5,00 (19)
1.500 kr.
kuvert
5,00 (19)
Top-rated kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Omtaler fra kunder
5,00•19 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
JK
Jakob K.
Holte
6. april 2024
Tak til Jens for en rigtig god oplevelse. Maden var sublim og Jens var forrygende til at fortælle om maden og sin egen historie
AL
Anne M. L.
Charlottenlund
13. november 2023
Hej Jens - mange tak for utrolig lækker mad - det var fantastisk høj standard og tempoet var osse perfekt. Alt hvad jeg kunne drømme om, tusind tak!
CS
Christian S.
København V
15. oktober 2023
Det var et super arrangement
MM
Mette M.
Gentofte
22. august 2021
Jens var med til at skabe en perfekt aften for mig og mine gæster med hans lækre mad, gode humør og store viden.
Stor anbefaling herfra.