Skriv til kokken

479 kr. /kuvert

2

Du betaler ikke endnu.

The Exclusive menu - 3 retter

  • 479 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 50 - 100 kuverter
(2 omtaler)

Forord

3 - Retters menu til dit selskab

Til alle vores forretter medfølger surdejsbrød og smør. Kokken vil være tilstede under hele arrengementet, så i blot skal nyde festen.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Forret:
Ovnbagt teriyaki laks på sprød salat – Rejer – Krydderurte mayo – dild – frisk asparges.

Hovedret

Hovedret:

Langtidsstegt Okseculotte med frisk timian

Stegte rosmarin kartofler

Pom. Anna

Pebersauce på madagascarpeber

Spidskålssalat – sennespsvinaigrette – ristede kerner -æbler

Bagte gulerødder & pastinak

Blandet frisk salat med årstidens grønt

Surdejsbrød og smør

Anrettet som delikate små buffetanretninger med massere af krydderurter

Dessert

Dessert:

Rabarber trifli med knas & Vaniliecreme.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

2 omtaler fra kunder

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • Christina

    Perfekt Bryllupsmad

    Vi var rigtig glade for Jimi, som leverede mad til vores bryllup på 55 mennesker. Maden var rigtig lækker og han leverede langt over hvad... Læs mere
    HugoHolte

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbej...

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbejde på vegne af ChefMe. Han kom til tiden, var venlig og alt klappede. Han præsenterede mad... Læs mere

Om kokken Jimi Ringsted - Medlem siden December 2016

  • Verificeret
  • 5 menuer

Svartid: 15 timer
Svarprocent: 80%

Mit navn er Jimi Henri Andersen og er uddannet kok på 10. år, faglærer & indehaver af denmodernekok.dk Jeg har i min karriere været både souschef, Chef de partie på nordens største hotel og køkkenchef på to restauranter i indre København. Ydermere har jeg varetaget alt fra højt gastronomiske buffeter, ala carte på flere restauranter, kantine og cafe drift i indre København, samt højeste standard indenfor konference på Comwell hoteller i 4 år i træk.

Se Jimis profil