Luksus
1 / 3
Menuen laves af Thomas A.
8 - 100 personer
6 serveringer
Medlem siden 2019
🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
160
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Thomas A. til venner og familie.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Forord
Dette er min luksus menu, hvor præsentation og råvarer er i fokus.
Menu
6 serveringer
1
Snack
Svampechips med svampemayo og svampepulver
Grillet avokado, avokadocreme, syltede rødløg og friteret aubergine
Grillet avokado, avokadocreme, syltede rødløg og friteret aubergine
2
Forret
tartar af okseinderlår rørt med olivenolie, enebær, salt og peber, urtecreme, cornichoner.
serveres med hjemmebagt brød
serveres med hjemmebagt brød
3
Forret
stegte kammuslinger, saltbagt selleri, selleripuré, crudités af kinaradisser, muslingeskum, dildolie og stenbiderrogn
4
Hovedret
oksemørbrad, pimentcreme, pommes fondant, sauterede savoy kål, grillet peberfrugt, sauce demi glace
5
Dessert
Hindbæris med citronfromage, limegranite, maltcroumble, olivenolie og nøddenougatine
6
Dessert
ostefad med 5 forskellige oste, hybenkompot og hjemmebagt knækbrød eller:
2. dessert
2. dessert
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Gryder
- Pander
Omtaler fra kunder
4,82 • 160 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,8
Kommunikation
4,8
Forventning
4,8
NT
nils g. t.
Vedbæk
·
14. december 2025
Thomas ser en super behagelig og top professionel person - maden vi fik serveret levede mere end op til vores i forvejen høje forventninger.
Vi vil helt sikkert gøre brug af Thomas igen.
Vi vil helt sikkert gøre brug af Thomas igen.
ST
Sune T.
Herlev
·
13. december 2025
Havde Thomas til at stå for en 3-retters menu til min 50 års fødselsdagsfest. Det var lækre veltilberedte retter med hhv. kylling, oksemørbrad og hindbæris som bærende indhold. Serveringen flød godt og Thomas var utrolig behagelig både før, under og efter arrangementet. Man kunne dårligt se han havde været der, trods han stegte kyllingeskind, stegte, ovnvarmede og lavede is hos mig.
Alt i alt en 9,5 ud af 10 oplevelse - den eneste jeg vil foreslå tilpasset er at tilføje lidt grønt evt. stegt grønt til forret og hovedret. Det ville jeg gerne have betalt lidt ekstra for, så det skal du måske drøfte i forhold til dit arrangement?
Men brug Thomas - han er god :)
Alt i alt en 9,5 ud af 10 oplevelse - den eneste jeg vil foreslå tilpasset er at tilføje lidt grønt evt. stegt grønt til forret og hovedret. Det ville jeg gerne have betalt lidt ekstra for, så det skal du måske drøfte i forhold til dit arrangement?
Men brug Thomas - han er god :)
PB
Peter B.
København
·
8. december 2025
Nem kommunikation om planlægningen, skøn mad og en flot eksekvering af arrangementet!
LH
Lene H.
Værløse
·
7. december 2025
Fungerede perfekt fra A til Z
Mød din kok
Thomas A.
160
Anmeldelser
4,82
Bedømmelse
6
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: 2 timer
Mød Thomas A.
Jeg er udlært fra en gourmetrestaurant i Indre København, hvor jeg har lært mange lækre teknikker, tilberedninger og smage. Jeg er 40 år og nyder at lave mad, at udfordre mig selv og at skabe en oplevelse gennem min mad.
Kunden er i fokus og vil opleve en personlig, god betjening
Jeg har arbejdet på Koefoed, Paustian samt Skindbuksen, så jeg har prøvet flere forskellige stilarter og arbejdssituationer, der har rustet mig til at give dig og dine gæster den bedst mulige oplevelse.
Det er muligt at blande mine menuer, såfremt alle i selskabet får den samme ret.
Kunden er i fokus og vil opleve en personlig, god betjening
Jeg har arbejdet på Koefoed, Paustian samt Skindbuksen, så jeg har prøvet flere forskellige stilarter og arbejdssituationer, der har rustet mig til at give dig og dine gæster den bedst mulige oplevelse.
Det er muligt at blande mine menuer, såfremt alle i selskabet får den samme ret.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken,
især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke!
Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok.
Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.