Smørbøf og private dining i verdens klasse!
6 serveringer
10 - 100 personer
Menuen laves af Casper Sobczyk
1 menu
Medlem siden 2020
Verificeret
Forord
Den her menu er til dig der virkelig vil have en gourmet oplevelse ud over det sædvanelige. Jeg har perfektioneret og nøje udvalgt alle råvare, så de passer perfekt til menuen.
Så vil du have en oplevelse der hjemme og opleve hvordan jeg laver, samt smage den verdens kendte smørbøf.
Så skriv til mig :-)
Så vil du have en oplevelse der hjemme og opleve hvordan jeg laver, samt smage den verdens kendte smørbøf.
Så skriv til mig :-)
Menu - 6 serveringer
Forret
Østers smagning
Forret
Hummer bisque
fennikel– torsk – æble
Forret
Stegt foie gras
Yuzusyltet pære, peberglace og urter.
Hovedret
Lyngrillet laks
Karseis, citrus og glaskål
Hovedret
Smørbøf
Pommes fritter triple cooked - béarnaise sauce – syrlig urte salat
Dessert
Citron verbena
Hvid chokolademousse – blød mandelkage – citrus
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
“Helheden I det sted, vi står og i det, I ønsker… det er jo det, man får, når man tager mig ind. Og så får man min energi - den kan jeg ikke rigtigt tone så meget ned.”
Sådan siger Casper Sobczyk, der gennem sin imponerende karriere har lært at sætte pris på helheden. Fra maden på tallerkenen til omgivelserne til historien bag. Det hele spiller ind, når man taler om det gode måltid.
Sobczyks CV er udover det sædvanlige. Du kender ham måske allerede fra Go’ morgen Danmark på TV 2 eller som opfinder af smørbøffen?
Netop smørbøffen var med til at gøre Sobczyk verdensberømt. Da han fandt på at pakke en bøf ind i to kilo smør for så at lade den modne i flere måneder, gav det genlyd i resten verden.
Sobczyk er bl.a. kendt som assisterende køkkenchef på Restaurant Alchemist, køkkenchef på Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant, på Marienlyst Strandhotel i Helsingør og på Madkastellet i Zoologisk Have i København, herunder Restaurant PanPan, Restaurant Folk og Café Botanika. I alle tilfælde med overvældende success, hvor restaurant PanPan senest er blevet kåret til den bedste familierestaurant i Danmark.
Repertoiret spænder således vidt fra high-end til det mere folkelige, og det er netop denne spændvidde, der gør Sobczyk og hans køkken unikt.
Foruden alt det kan Sobczyk pryde sig med titlen som forfatter til den nye kogebog ‘Vintermad’. En kogebog, der tager udgangspunkt i, at man bruger alt, hvad man har og genbruger råvarerne på en måde, så man ikke føler, man spiser rester. For Casper er madspild og bærerdygtighed vigtigt.
Casper er ambitiøs og autentisk i sin mad såvel som i sit forhold til sine gæster.
“Jeg går ikke på kompromis. Jeg kunne aldrig finde på bare at købe en bøf hos en slagter og sætte på mit menukort uden at have smagt den mere end ti gange.
Hvis det ikke er godt nok til mig, er det ikke godt nok til mine gæster.”
Sådan siger Casper Sobczyk, der gennem sin imponerende karriere har lært at sætte pris på helheden. Fra maden på tallerkenen til omgivelserne til historien bag. Det hele spiller ind, når man taler om det gode måltid.
Sobczyks CV er udover det sædvanlige. Du kender ham måske allerede fra Go’ morgen Danmark på TV 2 eller som opfinder af smørbøffen?
Netop smørbøffen var med til at gøre Sobczyk verdensberømt. Da han fandt på at pakke en bøf ind i to kilo smør for så at lade den modne i flere måneder, gav det genlyd i resten verden.
Sobczyk er bl.a. kendt som assisterende køkkenchef på Restaurant Alchemist, køkkenchef på Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant, på Marienlyst Strandhotel i Helsingør og på Madkastellet i Zoologisk Have i København, herunder Restaurant PanPan, Restaurant Folk og Café Botanika. I alle tilfælde med overvældende success, hvor restaurant PanPan senest er blevet kåret til den bedste familierestaurant i Danmark.
Repertoiret spænder således vidt fra high-end til det mere folkelige, og det er netop denne spændvidde, der gør Sobczyk og hans køkken unikt.
Foruden alt det kan Sobczyk pryde sig med titlen som forfatter til den nye kogebog ‘Vintermad’. En kogebog, der tager udgangspunkt i, at man bruger alt, hvad man har og genbruger råvarerne på en måde, så man ikke føler, man spiser rester. For Casper er madspild og bærerdygtighed vigtigt.
Casper er ambitiøs og autentisk i sin mad såvel som i sit forhold til sine gæster.
“Jeg går ikke på kompromis. Jeg kunne aldrig finde på bare at købe en bøf hos en slagter og sætte på mit menukort uden at have smagt den mere end ti gange.
Hvis det ikke er godt nok til mig, er det ikke godt nok til mine gæster.”
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.