Forår/sommer 4 retters
1 / 4




Menuen laves af Mike P.
25 - 150 personer
4 serveringer
Medlem siden 2017

🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
45
Anmeldelser
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Mike P. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Mike P..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Mike P. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
En helt perfekt menu til de store fester som konfirmation, runde fødselsdage eller bryllup.
Hjemmelavede lækre elementer, der bliver fremhævet smukt, i vores unikke service du kan leje med til arrangementet
Obs. Menuen tilbydes i perioden april til juli
Før eller derefter skal der laves små justeringer
Hjemmelavede lækre elementer, der bliver fremhævet smukt, i vores unikke service du kan leje med til arrangementet
Obs. Menuen tilbydes i perioden april til juli
Før eller derefter skal der laves små justeringer
Menu
4 serveringer
1
Forret
Det hvide guld
Hvide asparges med brunet smør, ristede hasselnødder, saltet kammusling og syltet fennikel i citrus-eddike
Hvide asparges med brunet smør, ristede hasselnødder, saltet kammusling og syltet fennikel i citrus-eddike
2
Mellemret
Skagerak
Rimmet og brændt laks, marinerede agurker, sprøde blå kartofler, dildmayo og frisee
Rimmet og brændt laks, marinerede agurker, sprøde blå kartofler, dildmayo og frisee
3
Hovedret
Smagen af dansk sommer
(Serveres som sharefood) - vi medbringer servicen hertil.
- Velhængt dansk oksebavette stegt med timian og hvidløg.
- Ristet gulerodspuré og nye danske gulerødder
- Grillet hjertesalat med ærtepesto og sprød peber bacon
- Cremet hønseblanchette med urter
- Små nye kartofler med løvstikkesmør
(Serveres som sharefood) - vi medbringer servicen hertil.
- Velhængt dansk oksebavette stegt med timian og hvidløg.
- Ristet gulerodspuré og nye danske gulerødder
- Grillet hjertesalat med ærtepesto og sprød peber bacon
- Cremet hønseblanchette med urter
- Små nye kartofler med løvstikkesmør
4
Dessert
Citrondrømmen
Mazarin med masser af marcipan, sat med citronmousse, citrusgelé, hindbærsorbet og sprød havreknas med hvid chokolade
Mazarin med masser af marcipan, sat med citronmousse, citrusgelé, hindbærsorbet og sprød havreknas med hvid chokolade
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Servietter
- Gryder
- Pander
Omtaler fra kunder
4,94 • 45 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
MN
Marcus N.
Solrød Strand
·
24. august 2025
Fra start til slut var det en fantastisk menu og Mike og Sarah gjorde både i kommunikation og maden, det hele til en fantastisk aften.
SM
Sanne K. M.
Skælskør
·
12. august 2025
Mike er god og hurtig i kommunikationen, og maden var skøn.
Mike er præcis og leverede det, vi havde aftalt.
Mike er præcis og leverede det, vi havde aftalt.
KD
Katarina R. D.
Sæby
·
28. maj 2025
Maden var fantastisk og kommunikationen var god.
EM
Ebbe M.
Idestrup
·
24. marts 2025
God italiensk mad som levede op til forventningerne
Mød din kok

Mike P.
45
Anmeldelser
4,94
Bedømmelse
8
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: en time
Mød Mike P.
Jeg sætter en kæmpe ære i at give gæster en fantastisk aften. Jeg elsker at lave og har altid gjort det.
Jeg har gennem flere år drevet en virksomhed med en ven (Martin) som hed Kirk&Jensen, i virksomheden lavede vi alt fra 8 retters menuer til 8 kuverter og 4 retters menuer til 130 kuverter. Vi tilbød gerne den samlede pakke med tjenere, tallerkner, service, telt osv osv.
Det tid er ovre nu og vi har begge valgt at fokusere på familielivet og fuldtidsarbejde. Begge som køkkenchefer i Kbh.
Det som vi gerne vil tilbyde nu, er hvad vi gjorde engang blot ikke så ofte. Vi vil gerne være helt ærlig og sige: Vi savner det. Stemningen er noget helt særligt ude blandt gæsterne om det er så en forårskonfirmation eller et sommerbryllup.
Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så kigger vi kalenderen igennem straks.
Jeg har gennem flere år drevet en virksomhed med en ven (Martin) som hed Kirk&Jensen, i virksomheden lavede vi alt fra 8 retters menuer til 8 kuverter og 4 retters menuer til 130 kuverter. Vi tilbød gerne den samlede pakke med tjenere, tallerkner, service, telt osv osv.
Det tid er ovre nu og vi har begge valgt at fokusere på familielivet og fuldtidsarbejde. Begge som køkkenchefer i Kbh.
Det som vi gerne vil tilbyde nu, er hvad vi gjorde engang blot ikke så ofte. Vi vil gerne være helt ærlig og sige: Vi savner det. Stemningen er noget helt særligt ude blandt gæsterne om det er så en forårskonfirmation eller et sommerbryllup.
Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så kigger vi kalenderen igennem straks.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.