ChefMe

Forår/sommer 3 retters

4,98 (39)
3 serveringer
20 - 100 personer
Forår/sommer 3 retters
Forår/sommer 3 retters
Forår/sommer 3 retters

Menuen laves af Mike Kirk P.

4,98 (39)
3 menuer
Medlem siden 2017
Verificeret
Mike Kirk P.
Mike Kirk P.

Menuen laves af Mike Kirk P.

Medlem siden 2017

Forord

En helt perfekt menu til de store fester som konfirmation, runde fødselsdage eller bryllup.
Hjemmelavede lækre elementer, der bliver fremhævet smukt.
Ved størrere arrangementer egner hovedretten sig bedst som sharefood ved bordene

Menu - 3 serveringer

Forret
Færøsk koldrøget laks med sprøde blå chips, pisket cremefraiche, blomsterkarse og agurk
Divider
Hovedret
Velhængt kalvefilet marineret i timian og rosmarin. Ærtefrancaise med økobacon og grillet hjertesalat. Portvinssauce og spæde kartofler
Divider
Dessert
Fransk citrontærte med pistacie og vaniljeparfait
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik
  • Servietter
  • Gryder
  • Pander
Mød Mike Kirk P.
Medlem siden 2017
Verificeret
Svartid: 30 minutter
Svarrate: 88 %
Mike Kirk P.
Jeg hedder Mike Kirk Pedersen.
Jeg sætter en kæmpe ære i at give gæster en fantastisk aften. Jeg elsker at lave og har altid gjort det.
Jeg har gennem flere år drevet en virksomhed med en ven (Martin Jensen) som hed Kirk&Jensen, i virksomheden lavede vi alt fra 8 retters menuer til 8 cou og 4 retters menuer til 130 cou. Vi tilbød gerne den samlede pakke med tjenere, tallerkner, service, telt osv osv.

Det tid er ovre nu og vi har begge valgt at fokusere på familielivet og fuldtidsarbejde. Begge som køkkenchefer i kbh.

Det som vi gerne vil tilbyde nu, er hvad vi gjorde engang blot ikke så ofte.
- Vi vil gerne være helt ærlig og sige: Vi savner det..
Stemningen er noget helt særligt ude blandt gæsterne om det er så en forårskonfirmation eller et sommerbryllup.

Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så kigger vi kalenderen igennem straks.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,98 39 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
SL
Susanne L.
Frederiksberg
6 måneder siden
Mike lavede i lørdags en 4-retters menu til vores sølvbryllup. Maden var fantastisk og har fået meget ros af vores gæster. Kan klart anbefale Mike, når I skal have gæster næste gang. Vi var ovenud tilfredse.
AK
Anders K.
Vejby Strand
8 måneder siden
Mike leverede en gennemført 4-retters menu til vores selskab. Alt spillede bare, lige fra ankomst, timing og præsentation af retterne som smagte fantastisk. De varmeste anbefalinger her fra
ML
Merete L.
Roskilde
2 år siden
Super menu - veltillavet - velkomponeret . Ro og overblik i køkkenet . Passende portioner tallerken anrettet vekslende med fad serveringer. Rigtig lækkert brød . Således var alles sult passende dækket . Alle var MEGET tilfredse !!!!
PD
Pernille D.
Kvistgård
3 år siden
Vi havde booket Mike til vores bryllup, og det var en kanon oplevelse. Maden var i top, og det påpegede alle vores gæster i løbet af aftenen, og Mike og hans team præsenterede og serverede maden utrolig flot og professionelt!😊