Menuen laves af Stefano B.
4 - 100 personer
4 serveringer
Medlem siden 2020
Forord
Hi, jeg er Stefano,
Jeg er en italiensk producent af håndlavede spegepølser og salami i Danmark. Jeg bruger kun dansk Duroc-svinekød og lokale ingredienser, der følger den italienske tradition. Alle vores salami er håndlavede, efter den italienske håndværkstradition. Jeg tilbyder færdigpakkede charcuteritallerkener til bryllupper, begravelser og fester, leveret direkte til kunden uden behov for udskæring.¨
Jeg tilbyder også en buffet med burrata, focaccia og et udvalg af blandede spegepølser—alt er skåret og klar til nydelse.
Jeg serverer en række traditionelle italienske salami, inklusive Veneto Salami, Sopressa, Coppa, Oko, Lonzino og lagret Salami. Hver portion er 30g af hver type, i alt 300g.
Du kan også besøge min hjemmeside: www.bettinisalumi.com
Instagram: @bettini.salumi
1
Forret
Affettati misti, små snack kød og ost.
Italienske palese håndlavet og italienske ost.
2
Forret
Focaccia with extra virgin olive oil.
3
Forret
Caprese salat med mozzarella, tomat og basilikum
4
Snack
grønne og sorte oliven marineret med oregano, olie og hvidløg
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Gryder
- Pander