Menuen laves af Christian C.
6 - 30 personer
6 serveringer
Medlem siden 2016
Forord
Denne middag anbefales til mellem 6-30 couverter for at give den rette oplevelse for selskabet.
Retterne er bygget op om varme smage, og smage som gør at i bliver glade og ikke tænker så meget på udefrakommende ting.
1
Forret
Verdens bedste oliven - saltede ristede nødder
2
Forret
Torsk - musling - kørvel
3
Forret
Laks - glaskål - rogn
4
Hovedret
Danske okse - selleri - trøffel
5
Dessert
Ost - Rød løber - sylt - sprødt
6
Dessert
Æble - vanilje - chokolade
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Gryder
- Pander