5 - retters menu

1 / 3
5 - retters menu
5 - retters menu
5 - retters menu

Menuen laves af Christian C.

6 - 30 personer
6 serveringer
Medlem siden 2016
5,00 · 1 omtale
Christian C.

Forord

Denne middag anbefales til mellem 6-30 couverter for at give den rette oplevelse for selskabet.

Retterne er bygget op om varme smage, og smage som gør at i bliver glade og ikke tænker så meget på udefrakommende ting.

Menu

6 serveringer
1
Forret
Verdens bedste oliven - saltede ristede nødder
2
Forret
Torsk - musling - kørvel
3
Forret
Laks - glaskål - rogn
4
Hovedret
Danske okse - selleri - trøffel
5
Dessert
Ost - Rød løber - sylt - sprødt
6
Dessert
Æble - vanilje - chokolade

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Gryder
  • Pander

Omtaler fra kunder

5,00 1 omtale
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
RP
Rikke P.
Vanløse
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
27. oktober 2024
God oplevelse med god mad til fire personer

Mød din kok

Christian C.
Christian C.
1
Anmeldelser
5,00
Bedømmelse
8
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: 10 minutter
Mød Christian C.
Som Executive Chef med en baggrund i fransk gastronomi og en stor kærlighed til nordiske råvarer, skaber jeg madoplevelser, hvor gæsten altid er i centrum.
Uanset om det er et intimt middagsselskab eller en stor reception, kan du være sikker på, at du og dine gæster er i trygge hænder. Jeg skræddersyr hver menu, så den passer til stemningen og selskabet – det skal være personligt, velsmagende og gerne med et lille twist.

Når du booker mig til private dining eller selskab, er mit mål, at I bare skal læne jer tilbage og nyde aftenen – jeg tager mig af resten.
Har du særlige ønsker til menuen, er jeg altid fleksibel og klar til at tilpasse. Og husk at tage et kig på de forskellige tilvalg, der kan gøre oplevelsen endnu mere mindeværdig
Se Christian C.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.