Menuen laves af Jonas L.
Medlem siden 2018
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jonas L. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jonas L..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Jonas L. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Lækker sommer buffet, med udsøgte råvare af sæson
Menu - 3 serveringer
Buffet
Langtsids stegt frilands kalv med sennep og rosmarin
Gråsten hane med syltede asparges & Hønse fumé
sen sommer tomat salat - basilicum - rødløg - gede feta - vincotto
grillet Asparges salat - sprød ventreche - granat æble - rav ost
Små nye Danske kartofler - brunet smør & løvstikke
2 slags tapanade
2 slags hjemmebagt brød samt rørt trøffel smør
Forret
Fanø laks - røget peber mayo - havtorn - ristet rug
Dessert
Chokolade brownie med karamel- sukkerkonfiteret bær- knas af brændt chokolade
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Dug
- Gryder
- Pander
Es-catering leverer mad med det skarpeste håndværk. Alt er lavet fra bunden, og vi garanterer en sublim oplevelse.
Vores mad-univers tilpasser sig gæstens ønsker, og vi finder økologi og bæredygtighed som et naturligt must i vores madlavning.
Es-catering drives af Jonas.som har knap 20 års erfaring, både som køkkenchef, selvstændig restauratøsamt souschefer og a la carte samt arbejde rundt om i verden.
Es-catering leverer og afvikler mad i Danmark.
Vi gør os både i små, intime selskaber og større arrangementer med op til 100 kuverter.
Vores madstil er skarp fransk med nordisk inspiration.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.