9 ud af 10 værter ville anbefale Henrik Boserup til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Henrik Boserup.’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
OBS:
Send mig en anmodning med indledningen for middagen og eventuelle livretter eller favorit råvare, så tager jeg direkte kontakt til dig omkring ønsker til menuen.
Jeg tror på det personlige og unikke i et måltid.
Derfor binder jeg mig ikke til en fast menu, den finder vi sammen.
Jeg bruger dine ønsker, respekten for råvarene og min viden og ekspertise på området til at komme frem til resultatet.
Så send mig en besked og lad mig forstå hvem du er, hvad for et selskab du skal holde.
Hvor vil du gerne have at din kulinariske rejse skal tage dig hen?
Menu - 3 serveringer
Forret
Vi finder ud af det sammen
Hovedret
Fordi det giver den bedste oplevelse
Dessert
Så skriv endelig til mig
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Henrik Boserup er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab og fryser
Kogeplader
Pander
Gryder
Mød Henrik Boserup
Medlem siden 2019
Elitekok
Verificeret
1 menu
Svartid:6 timer
Svarrate:83 %
OBS: Send Henrik Boserup en anmodning og så tager han direkte kontakt til dig omkring ønsker til menuen. Under 10 kuverter er prisen 2.000 kr. pr. person., men under alle omstændigheder vil Henrik tage kontakt så i sammen kan finde ud af hvad dine ønsker er, og hvad for et arrangement du ønsker. Prisen vil blive sat ud fra dette.
Med Henrik i dit køkken får du og dit selskab en oplevelse ud over det sædvanlige.
Lige siden Henrik dukkede op på den Københavnske madscene i 90'erne og hev margaritas op af en plastik spand og servede dem med suppeøse for byens kendisser og kulturpersonligheder, har han været verdensmester i at skabe rammerne for uforglemmelige selskaber.
”Jeg kommer fra det franske køkken og er gået igennem diverse køkkener og krydderier for så at samle det hele op i en meget, meget forenklet version. Gå på markedet, køb ind, køb det, der falder en ind, og som er til rådighed den dag. Og så hjem og improvisere i køkkenet.”
Henriks tilgang til maden handler om, at råvarerne skal vælges fra jord-til-bord-princippet.
“Hvis man laver mad med de rigtige råvarer, gør man klimaet og andre mennesker en tjeneste.” fortæller han.
“Smagsoplevelsen skal selvfølgelig være i topklasse, men derfor behøver det ikke være så stift og snobbet. Stemningen er lige så vigtig.”
Henrik elsker også at give noget fra sig, og man er altid velkommen til at se ham over skulderen, når han står i et køkken.
”Jeg kan godt li’ at dele min viden. Jeg har altid fået at vide, at når folk har stået og fået en sludder, så har det ændret deres måde at se mad på. For det er så simpelt, så enkelt i sin form, at det er nemt at forstå.”
Med Henrik i dit køkken får du meget mere end bare god mad - du og dit selskab får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
2.000 kr.
kuvert
4,95 (25)
2.000 kr.
kuvert
4,95 (25)
Top-rated kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Omtaler fra kunder
4,95•25 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,8
Forventning
5,0
KN
Ken N.
Værløse
24. marts 2025
Henrik skaber en personlig og professionel intim atmosfære omkring madlavning
MS
Mads S.
Ringsted
19. november 2024
Tak for en fantastisk aften med fremragende mad fra øverste hylde og nærvær.
MH
Mette H.
Brønshøj
14. april 2024
Henrik lavede mad til en fantastisk lang søndagsfrokost. Det var helt utroligt lækkert, og overgik mine forventninger, selvom de var tårnhøje.
Henrik var utrolig opmærksom, så ud over det skønne mad, så var stemningen afslappet, og retterne blev serveret i et tempo der passedede sig ind efter sult og babyputning.
Jeg giver mine bedste anbefalinger.
MP
Mikkel P.
København S
10. juli 2023
Henrik Boserup leverede en enestående kulinarisk oplevelse til vores rangement. Hans opmærksomhed på detaljer, kreativitet og ekstraordinære madlavningsevner overgik alle vores forventninger. Ud over at lave fantastisk mad, er Henrik fantastisk og en fornøjelse at arbejde med. Vi vil bestemt bruge ham igen og anbefaler ham på det varmeste.