Menuen laves af Victor T.
8 - 50 personer
5 serveringer
Medlem siden 2016
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Victor T..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Victor T. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Her får du en menu, hvor der ikke bliver serveret rødt kød men til gengæld frisk fisk, tilberedt efter gehør. Forvent kraftig smag i hver ret og gennemtænkt udtryk.
1
Forret
Gourmet Ceviche i nye klæder.
2
Forret
Stegte kammuslinger og/eller Jomfruhummer, brunet selleri puré, klaret selleri juice, Sherry syltede tapioka perler, skilt med brunet smør og dild olie.
3
Hovedret
Havtaske stegt på ben, med Beurre blanc sauce, med fløde og massere smør, med sæson grønt og stegte vilde svampe, blomkålspure blomkål crudité og trøffel.
4
Snack
Stegt sigte brød, Arla unika ost og mere trøfler.
5
Dessert
Lækker blød chokolade mouse, brød croutons og blande citrus fileter vendt i rørsukker og pernod.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
- Tallerkener
- Gryder
- Pander