Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

6 retter
min. 8 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

1.440 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Her får du en gourmet menu ud over det sædvanlige.
De lækreste, friskeste råvare. Anrettet og til smagt på højeste niveauet.


Krav til køkken

Denne menu har ingen nævneværdige krav til dit køkken.

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Jan
December 2017

Oliver kom og lavede mad til os på vores årsdag. Super oplevelse. Alt var perfekt, så de bedste anbefalinger herfra.

Sander
December 2017

Oliver leverede lækker mad af høj kvalitet! Desuden var han fleksibel ift. menuen og viste god stil med at være "usynlig/lydløs" ved tilbedringen, så selskabet kunne have fokus på maden og hyggen!.

Daniel
December 2017

Lækker mad og god sammensat menu, som Oliver var flink til at lave små ændringer til. Både maden og kokken fik stor ros fra hele vores middags selskab efterlod køkkenet i fineste stand.

Thomas
November 2017

Vi havde Oliver ude og lave mad til os lørdag aften , og det var bare super hele vejen igennem og kan klart anbefales.

Søren
November 2017

Oliver leverede en super aften - og det eneste, man som vært skulle tænke på, var om man nu kunne drikke lidt mere rødvin.
Alt spillede, og det var en fornøjelse at lægge hus til. Alle gæster var lykkelige over både betjening og mad, så svært at ønske sig mere.

Mette
Oktober 2017

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Oliver og også i den grad hans menu "Havets bedste råvarer".
Oliver og hans makker leverede en gourmetmiddag for 13 personer, hvor jeg for første gang kunne li østers og vi fik den ene mere fantastiske ret efter den anden. Vi havde været ude og finde vilde urter og dem fik de improviseret taget med ind i retterne. Vi havde høje forventninger og er alle yderst madglade og det levede de mere end op til.
Vi kunne bestemt godt finde på at booke Oliver igen.

Morten
Oktober 2017

Oliver og makker leverede en super servering og en god oplevelse for hele selskabet.
Vi var 20 personer heraf 2 som ikke spiste fisk og kød. Oliver håndterede dette perfekt og havde lavet en lækker servering ved siden af.
Menuen var rigtig god og godt præsenteret, og alle var positivt overraskede over at få serveret tartar, som ellers godt kan udfordre nogen. Oliver fik det arrangeret lækkert og indbydende.
Creme Brülee’en var helt uovertruffen.
Alt i alt en god aften, og dejligt at stå op til et rengjort køkken.

Jacob
Oktober 2017

Oliver og hans makker leverede en skøn middag. De var professionelle, høflige, omhyggelige og matchede selskabet godt. Det var en aften der overgik vores høje forventninger og jeg kan varmt anbefale.

Sharmi
September 2017

What a great experience. It was fine gourmet dining in our lovely home, while I enjoyed my guests. Each course presented and served like a 5-star restaurant.

Food was really special, a unique scallops starter, lobster bisque, and an incredible cod. We had a lactose intolerant guest and they worked around it. The chef and his assistant left my kitchen in perfect condition - all dishes washed. Wow! having dinner guests has never been so easy.

Karen
August 2017

Oliver levede fuldt ud op til vore forventninger om en skøn aften med meget velsmagende mad. Han er en meget rolig, venlig og imødekommende person. Den fantastiske forårsmenu var meget lækker, tilberedt af skønne råvarer og flot anrettet på portionstallerkener. Virkelig en gourmetoplevelse. Herudover var køkkenet som blæst, da han forlod os. Kan varmt anbefales.

Niels
Juni 2017

Vi fik en stor gastronomisk oplevelse. Vi havde på forhånd håbet på at kunne opnå en restaurant oplevelse hjemme og den forventning blev til fulde indfriet. Lige fra ankomst kunne vi mærke at alt var under kontrol og der var helt styr på det. Oliver styrede ubemærket slagets gang fra køkkenet helt, som vi havde håbet på. Retterne var små kunstværker fremstillet af lækre råvare og de blev præsenteret godt ved bordet. I forhold til en alm. restaurant var der blot den forskel at der var mulighed for at få fyldt op af alle retterne, så der var ingen der gik sultne fra bordet.
Køkkenet blev efterladt ryddet og opvasken var taget.
Alt i alt blev vores forventninger indfriet og overgået på alle parametre især hvad angår stemning, smag og udseende.
Vi kan varmt anbefale andre at hyre Oliver til at skabe en gastronomisk oplevelse.
Mvh Signe & Niels

Om kokken

Oliver Humlebæk · 11 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Den gode smag og lysten til at eksperimentere i et køkken, er kommet ind med modermælken. Min mor er ekstremt dygtig i et køkken og min storebror er en super dygtig og anderkendt kok, hvilket har ansporet mig til hele tiden at rykke mine gastronomiskegrænser.
Dette har ført mig rundt til nogle af landets bedste restauranter så som Mash, Retour Steak og Nimb. Det er den lyst til hele tiden...

Se Oliver's profil Skriv en besked til Oliver