Menuen laves af Christian C.
6 - 100 personer
4 serveringer
Medlem siden 2016
Forord
Denne menu er baseret på fisk & skaldyr, og friske sæsonbetonede urter.
Råvarerne vil blive nøje udvalgt fra det bedste af dagens fiskeauktion.
Der medfølger et glas champagne til snacks
1
Snack
Arancini med Dansk sorthummer
Sprød tærte med håndpillede rejer
2
Forret
Farseret stegt pighvar på brød, svampe, intens hummersauce
3
Hovedret
Fisk fra dagens auktion, nye grøntsager, beurre blanc, nye kartofler apart
4
Dessert
Chokolade, Chokolade, Chokolade
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Tallerkener
- Servietter
- Gryder
- Pander