Madkursus/teambuilding til virksomheder

1 / 5
Madkursus/teambuilding til virksomheder
Madkursus/teambuilding til virksomheder
Madkursus/teambuilding til virksomheder
Madkursus/teambuilding til virksomheder
Madkursus/teambuilding til virksomheder

Menuen laves af Daniel J.

5 - 20 personer
Medlem siden 2019
4,98 · 11 omtaler
Daniel J.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Daniel J. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Daniel J..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Forord

Gør som Ege Carpets, Würth Danmark og Aarhus Universitet og giv jeres medarbejdere eller kunder en anden oplevelse, end det klassiske restaurantbesøg.

Ege Carpets: "Vi havde igen bedt specifikt om Daniel. Han er dygtig til at fornemme stemningen blandt gæsterne og deltage i det omfang, der er passende og nødvendigt. Han fejler ingen steder, så vi er meget tilfredse. Jeg deltog ikke selv i arrangementet, men har fået sådan en fin feedback fra deltagerne, som giver Daniel 11 ud af 10 stjerner :-)"

Aarhus Universitet: "Mine kolleger og jeg deltog i teambuilding-aktiviteten, som blev ledet af Chef Daniel. Daniel medbragte nogle meget fine opskrifter til os og guidede os i forberedelsen og madlavningen. Vi havde det rigtig sjovt, og jeg vil varmt anbefale det!".

Om eventet:
Forstil dig MasterChef konkurrencerne kombineret med kommunikations- og samarbejdsøvelser og en master class i madlavning.

Et event over 3 timer, hvor i sammen bliver udfordret, fejrer succeser, spiser de lækre retter som i selv har lavet fra bunden, anrettet og serveret som på en gourmet restaurant, samtidig med, at I nyder hinandens selskab og får et tættere bånd til jeres kollegaer eller kunder.

I bliver udfordret på klassiske, men udfordrende elementer som:
- At ramme den perfekte stegning af kød
- Sauce og emulsionsarbejde
- At lave sprøde svær eller perfekt skind på fisk
- Bagværk, der kræver præcision
- At ramme den rette konsistens i risotto

I arbejder altid med de lækreste og mest friske råvarer i sæson, og der er fokus på danske økologiske råvarer.

Jeg kommer ud i jeres kantine/køkken og afholder eventet, som har start når i ønsker det og varer i minimum 3 timer og maksimum 5 timer. I bliver delt op i hold, får udleveret kokkehuer og forklæder og får tildelt opskrifter på hvert element, med tidsangivelser for tilberedningen i de enkelte retter. I skal i holdet snakke jer frem til, hvem der skal lave hvilke retter og hvornår de skal påbegynde/færdiggøres, så alt er klart PÅ SAMME TID. Undervejs bliver i undervist af mig i teknikker, som gør det nemmere for jer at få succes, og som I kan bruge for fremtiden i jeres eget køkken. I anretter maden på bedste vis, og serverer retterne for hinanden, og nyder hinandens selskab.

Jeg garanterer grin og glæde. Og nogle gange tårer ;-)

Prisen på 250 kr. er pr. deltager pr. time. Så hvis i er 5 deltagere i 3 timer, så er prisen 3.750 kr. - det samme som en 3-retters på en god restaurant, men meget sjovere!

Hvis I ikke selv har en passende lokation, så undersøger jeg muligheder i jeres lokalområde, som ofte kan være et skolekøkken eller et forsamlingshus. I sådan et tilfælde vil der være en ekstra pris for leje af lokation.

Der kan tilkøbes drikkevarer til eventet for 150 kr. pr. person.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
  • Bestik
  • Glas
  • Gryder
  • Kogeplader
  • Køleskab og fryser
  • Pander
  • Ovn
  • Mikrobølgeovn
  • Tallerkener

Omtaler fra kunder

4,98 11 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
IA
Inge A.
Herning
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
12. marts 2025
Vi havde igen bedt specifikt om Daniel. Han er dygtig til at fornemme stemningen blandt gæsterne og deltage i det omfang, der er passende og nødvendigt. Han fejler ingen steder, så vi er meget tilfredse.
JC
Jackie M. C.
Aarhus
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
21. november 2024
Mine kolleger og jeg deltog i teambuilding-aktiviteten, som blev ledet af Chef Daniel. Daniel medbragte nogle meget fine opskrifter til os og guidede os i forberedelsen og madlavningen. Vi havde det rigtig sjovt, og jeg vil varmt anbefale det!
TF
Tina F. H.
Henne
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
9. juni 2024
Daniel lavede mad til min datters konfirmation og det var en virkelig god oplevelse med super lækkert mad og en kok i hopla - velforberedt og entusiatisk. Fin kommunikation med både gæsterne og personalet. Vi vil gerne varmt anbefale Daniel.
NK
Niels K. K.
Solbjerg
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
11. maj 2024
Daniel lavede en super lækker menu til vores datters konfirmation, som vi og vores gæster satte stor pris på. Flot præsentation af retterne. Daniel virkede meget velforberedt og professionel, og vi bruger ham gerne en anden gang.

Mød din kok

Daniel J.
Daniel J.
11
Anmeldelser
4,98
Bedømmelse
5
År på ChefMe
Mød Daniel J.
Selskaber og madkurser.

Skal dit næste selskab eller personale/kunde arrangement være noget helt specielt?

Buffet, sharefood, tallerkenanrettet 3- eller 5 retters menu eller kursus/teambuilding for private og erhverv.

Sammen finder vi den helt rigtige setting til dit selskab. Det er dig, der kommer med er budget og dine ønsker til arrangementet og menuen, hvorfra jeg rådgiver dig til, hvordan det bedst kan realiseres. Eller jeg kan foreslå en menu baseret på min erfaring.

Jeg tilbyder også madkurser og teambuilding events for private, foreninger og virksomheder. Kurser i traditionel fine dining samt pizzakurser.
Se Daniel J.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.