Menuen laves af Daniel J.
10 - 50 personer
3 serveringer
Medlem siden 2019
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Daniel J. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Daniel J..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Findes der noget mere mundvands drivende end en sprød, lagtidstilberedt sweinhaxe, sprøde roast potatoes og julesalater med masser af smag, salt og sødme? Det skulle måske lige være SOVSEN, som hældes ud over det smør møre svinekød i rigelige mængder og dén mundfuld du tager, hvor du lige samtidig tager en bid af det sprøde svær.
"Kødet var så mørt, at vi nærmest kunne spise det med ske, og den sprøde svær var ren magi! En julemenu, der overraskede og imponerede alle." Lars, firma julefrokost
"Sweinhaxen var en åbenbaring! Saftig, smagfuld og perfekt tilbehør. Gæsterne taler stadig om de roast potatoes med salvie og mandarin, som jeg heldigvis fik opskriften på." Anne, familie julefrokost
"Vi har aldrig oplevet en julemenu med så mange små detaljer. Friskhed, sødme, salt og sprødhed i perfekt balance. Det var en smagsrejse." Pernille & Henrik, vennejulemiddag
Jeg behøver nok ikke sige mere, for at få dig til at vælge denne menu til dit næste julearrangement, hvis du vil overraske dine gæster med en lidt mere utraditionel, men samtidig eksklusiv julemenu. Men her kommer alligevel en lidt længere menu beskrivelse:
Sweinhaxe (eller svineskank) er en af de, måske, mest oversete serveringer i julen. Den kan tilberedes i timevis, og bliver kun bedre, jo længere tid den får. Kødet er mere mørt end noget du kan forestille dig, pga. den megen fedt, som kødet indeholder. Dertil kan der laves ekstremt sprødt svær, som får de traditionelle harlekin tern.
Hele menuen serveres som sharefood på bordet, hvor man kan tage det man har lyst til.
Til denne Sweinhaxe serveres:
- Sauce af stegeskyen fra sweinhaxen
- English roast potatoes, som er sprøde kartofler, der er tilberedt i andefedt og olivenolie med salvie, hvidløg og revet skal af mandarin.
- Glaserede hele løg, der er både søde og har et syrligt bid.
- Broccoli in a blanket (pigs in a blankets friskere søster): baconsvøbte broccolini med ristede pinjekerner
- Rosenkål salat med græskar, sprødstegt panchetta, feta, tranbær og salvie
- Appelsin salat med nødder, granatæble, burrata, grøn salat og rosmarin.
Der kan også tilkøbes (eller sweinhaxe kan erstattes med) rosa andebryst, som bliver tilberedt som steg på skrog, mod en merpris.
Til dessert serveres en tripple chocolate mousse, som består af hvid, lys og mørk chokolademousse med friske mandariner og hindbær - hertil sur/søde amarena kirsebær.
Alternativt søde rom flamberede pærer, med sprøde mandelflager, saltkaramel sauce og 38% creme fraiche.
Hvis i ønsker en forret inden hovedmåltidet, så vil jeg foreslå nogle lette og friske snacks/hapsere, som f.eks.
- Røget laks på agurkeskiver med dildcreme
- Rødbede ceviche med rygeostcreme og valnødder.
1
Forret
- Røget laks på agurkeskiver med dildcreme.
- Rødbede ceviche med rygeostcreme og valnødder.
2
Hovedret
- Sweinhaxe
- Sauce af stegesky
- English roast potatoes
- Glaserede hele løg
- Baconsvøbte broccolini med ristede pinjekerner
- Rosenkål salat
- Appelsin salat
3
Dessert
- Trippe chocolate mousse
- Rom flamberede pærer
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet