STOP! Her er julefrokost menuen med et ekstra gear!

1 / 4
STOP! Her er julefrokost menuen med et ekstra gear!
STOP! Her er julefrokost menuen med et ekstra gear!
STOP! Her er julefrokost menuen med et ekstra gear!
STOP! Her er julefrokost menuen med et ekstra gear!

Menuen laves af Daniel J.

10 - 50 personer
3 serveringer
Medlem siden 2019
4,98 · 11 omtaler
Daniel J.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Daniel J. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Daniel J..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Forord

Findes der noget mere mundvands drivende end en sprød, lagtidstilberedt sweinhaxe, sprøde roast potatoes og julesalater med masser af smag, salt og sødme? Det skulle måske lige være SOVSEN, som hældes ud over det smør møre svinekød i rigelige mængder og dén mundfuld du tager, hvor du lige samtidig tager en bid af det sprøde svær.

"Kødet var så mørt, at vi nærmest kunne spise det med ske, og den sprøde svær var ren magi! En julemenu, der overraskede og imponerede alle." Lars, firma julefrokost

"Sweinhaxen var en åbenbaring! Saftig, smagfuld og perfekt tilbehør. Gæsterne taler stadig om de roast potatoes med salvie og mandarin, som jeg heldigvis fik opskriften på." Anne, familie julefrokost

"Vi har aldrig oplevet en julemenu med så mange små detaljer. Friskhed, sødme, salt og sprødhed i perfekt balance. Det var en smagsrejse." Pernille & Henrik, vennejulemiddag

Jeg behøver nok ikke sige mere, for at få dig til at vælge denne menu til dit næste julearrangement, hvis du vil overraske dine gæster med en lidt mere utraditionel, men samtidig eksklusiv julemenu. Men her kommer alligevel en lidt længere menu beskrivelse:

Sweinhaxe (eller svineskank) er en af de, måske, mest oversete serveringer i julen. Den kan tilberedes i timevis, og bliver kun bedre, jo længere tid den får. Kødet er mere mørt end noget du kan forestille dig, pga. den megen fedt, som kødet indeholder. Dertil kan der laves ekstremt sprødt svær, som får de traditionelle harlekin tern.

Hele menuen serveres som sharefood på bordet, hvor man kan tage det man har lyst til.

Til denne Sweinhaxe serveres:
- Sauce af stegeskyen fra sweinhaxen
- English roast potatoes, som er sprøde kartofler, der er tilberedt i andefedt og olivenolie med salvie, hvidløg og revet skal af mandarin.
- Glaserede hele løg, der er både søde og har et syrligt bid.
- Broccoli in a blanket (pigs in a blankets friskere søster): baconsvøbte broccolini med ristede pinjekerner
- Rosenkål salat med græskar, sprødstegt panchetta, feta, tranbær og salvie
- Appelsin salat med nødder, granatæble, burrata, grøn salat og rosmarin.

Der kan også tilkøbes (eller sweinhaxe kan erstattes med) rosa andebryst, som bliver tilberedt som steg på skrog, mod en merpris.

Til dessert serveres en tripple chocolate mousse, som består af hvid, lys og mørk chokolademousse med friske mandariner og hindbær - hertil sur/søde amarena kirsebær.

Alternativt søde rom flamberede pærer, med sprøde mandelflager, saltkaramel sauce og 38% creme fraiche.

Hvis i ønsker en forret inden hovedmåltidet, så vil jeg foreslå nogle lette og friske snacks/hapsere, som f.eks.
- Røget laks på agurkeskiver med dildcreme
- Rødbede ceviche med rygeostcreme og valnødder.

Menu

3 serveringer
1
Forret
- Røget laks på agurkeskiver med dildcreme.
- Rødbede ceviche med rygeostcreme og valnødder.
2
Hovedret
- Sweinhaxe
- Sauce af stegesky
- English roast potatoes
- Glaserede hele løg
- Baconsvøbte broccolini med ristede pinjekerner
- Rosenkål salat
- Appelsin salat
3
Dessert
- Trippe chocolate mousse
- Rom flamberede pærer

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Omtaler fra kunder

4,98 11 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
IA
Inge A.
Herning
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
12. marts 2025
Vi havde igen bedt specifikt om Daniel. Han er dygtig til at fornemme stemningen blandt gæsterne og deltage i det omfang, der er passende og nødvendigt. Han fejler ingen steder, så vi er meget tilfredse.
JC
Jackie M. C.
Aarhus
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
21. november 2024
Mine kolleger og jeg deltog i teambuilding-aktiviteten, som blev ledet af Chef Daniel. Daniel medbragte nogle meget fine opskrifter til os og guidede os i forberedelsen og madlavningen. Vi havde det rigtig sjovt, og jeg vil varmt anbefale det!
TF
Tina F. H.
Henne
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
9. juni 2024
Daniel lavede mad til min datters konfirmation og det var en virkelig god oplevelse med super lækkert mad og en kok i hopla - velforberedt og entusiatisk. Fin kommunikation med både gæsterne og personalet. Vi vil gerne varmt anbefale Daniel.
NK
Niels K. K.
Solbjerg
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
11. maj 2024
Daniel lavede en super lækker menu til vores datters konfirmation, som vi og vores gæster satte stor pris på. Flot præsentation af retterne. Daniel virkede meget velforberedt og professionel, og vi bruger ham gerne en anden gang.

Mød din kok

Daniel J.
Daniel J.
11
Anmeldelser
4,98
Bedømmelse
5
År på ChefMe
Mød Daniel J.
Selskaber og madkurser.

Skal dit næste selskab eller personale/kunde arrangement være noget helt specielt?

Buffet, sharefood, tallerkenanrettet 3- eller 5 retters menu eller kursus/teambuilding for private og erhverv.

Sammen finder vi den helt rigtige setting til dit selskab. Det er dig, der kommer med er budget og dine ønsker til arrangementet og menuen, hvorfra jeg rådgiver dig til, hvordan det bedst kan realiseres. Eller jeg kan foreslå en menu baseret på min erfaring.

Jeg tilbyder også madkurser og teambuilding events for private, foreninger og virksomheder. Kurser i traditionel fine dining samt pizzakurser.
Se Daniel J.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.