Menuen laves af Christian C.
8 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2016
Forord
Oplev en sæsoninspireret menu, hvor sommerens friske råvarer og gastronomisk finesse går hånd i hånd.
Menuen er skabt med fokus på smag, balance og æstetik – og tilpasses efter dine ønsker og behov.
1
Forret
Hjemmerøget laks med agurk, ørredrogn, dildolie og sprøde rugchips
2
Hovedret
Rosastegt kalvemørbrad med nye kartofler, syltede løg og rødvinssauce
3
Dessert
Jordbær med vaniljecremeux, citronverbena og sprød marengs
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Bestik
- Ovn
- Kogeplader
- Gryder
- Pander
- Servietter