Menuen laves af Malik T.
10 - 800 personer
3 serveringer
Medlem siden 2025
Forord
Kokken anbefaler, at det skal være sharing menuen det hele og kun op til 50 personer, alt over 50 skal helst være buffet
Første måltid
1: Marineret sild fileret med hjemmelavet karrysalat
2: frisk paneret rødspætte filet, med hjemme rørt remoulade og citron.
3: æg med håndpillet grønlandskrejer og urte mayo.
4: hjemme kravet laks med rævedressing.
Anden måltid:
1: flæskesteg med hjemmesyltet rødkål og arguke salat.
2: hjemmerørte frikadeller med hjemmesyltet rødkål og agurke salat.
3: hjemmelavet hønsesalat, med grov sennep , estragon, stegtesvampe og asparges toppet med sprød bacon.
4: svinemørbrad med svampe a la creme.
Tredje måltid:
1: 2 slags oste, med hjemmelavet fignecompot og frisk bagt knækbrød.
2: ris a la mande og kirsebær sauces.
Brød, smør og fedt
1
Buffet
Første måltid
1: Marineret sild fileret med hjemmelavet karrysalat
2: frisk paneret rødspætte filet, med hjemme rørt remoulade og citron.
3: æg med håndpillet grønlandskrejer og urte mayo.
4: hjemme kravet laks med rævedressing.
2
Buffet
Anden måltid:
1: flæskesteg med hjemmesyltet rødkål og arguke salat.
2: hjemmerørte frikadeller med hjemmesyltet rødkål og agurke salat.
3: hjemmelavet hønsesalat, med grov sennep , estragon, stegtesvampe og asparges toppet med sprød bacon.
4: svinemørbrad med svampe a la creme.
3
Buffet
Tredje måltid:
1: 2 slags oste, med hjemmelavet fignecompot og frisk bagt knækbrød.
2: ris a la mande og kirsebær sauces.
Brød, smør og fedt
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Blender
- Kogeplader
- Bestik
- Gryder
- Køleskab og fryser
- Pander
- Ovn
- Tallerkener
- Kogeplader
- Pander
- Blender