Sommer menu

1 / 3
Sommer menu
Sommer menu
Sommer menu

Menuen laves af Iuliia O.

6 - 18 personer
6 serveringer
Medlem siden 2024
5,00 · 1 omtale
Iuliia O.

Menu

6 serveringer
1
Snack
Surdejs brød serveret med persille og lime smør
2
Snack
Kammusling med agurk saft med grøn olie og glaskål
3
Forret
Smør stegte lange filet med souffléer fars, japansk inspirerede æggecreme med dild, grønne ærter og radise crudite og buerre blanc
4
Forret
Perlehøne med hvid asparges, svampe og brunnet smør hollandaise
5
Hovedret
Skind stegte laks, grillede pakchoi, nye kartofler, creme fraiche dressing og hummer sauce
6
Dessert
Creme brulee med jordbær i skovmærke sirup , jordbær is, sprød karamelliseret dej flager, og jordbær coulis

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Omtaler fra kunder

5,00 1 omtale
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
HK
Henrik K.
Blåvand
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
2. juli 2025
Iuliia kom i god inden middagen og forberedte maden.
Hun havde taget en flaske god Champagne med inden forretten. Fed gestus. Tak.
Maden var så god (måske lidt bedre) som forventet. Flot serveret. Og ikke mindst tilpasset vores familie med gode pauser til at småbørn kunne puttes.
Kan varmt anbefales.

Mød din kok

Iuliia O.
Iuliia O.
1
Anmeldelser
5,00
Bedømmelse
1
År på ChefMe
Mød Iuliia O.
Mit navn er Iuliia, og jeg er uddannet kok med stor erfaring fra både eksklusive restauranter og events. I 2017 blev jeg udtaget til det prestigefyldte Kokkenes Kokketalent – en kæmpe ære og et bevis på min faglige stolthed og dedikation til kokkefaget.

Lige nu arbejder jeg som køkkenchef. Jeg brænder for at give mine gæster en madoplevelse, der balancerer smag, æstetik og stemning. Med rødder i Østeuropa og erfaring fra det moderne danske køkken, kombinerer jeg klassiske teknikker med kreative smagssammensætninger og smukke anretninger.

Hos mig er alt lavet fra bunden – med omhu, rå kærlighed og fokus på de bedste sæsonråvarer. Jeg elsker at skabe personlige menuer til både små og store selskaber. Uanset om det er en privat middag, bryllup eller firmafest, sørger jeg for en professionel og nærværende oplevelse.
Se Iuliia O.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.