Årstidens fantastiske forårs menu.
4,66 (52)
4 serveringer
2 - 100 personer
Menuen laves af Oliver M.
4,66 (52)
9 menuer
Medlem siden 2017
Verificeret
Forord
Årstidens fantastiske forårs menu.
Denne menu er lavet ud fra årstidens ingredienser og er en fantastisk madoplevelse, med respekt for de råvarer der er i sæson lige nu.
Denne menu er lavet ud fra årstidens ingredienser og er en fantastisk madoplevelse, med respekt for de råvarer der er i sæson lige nu.
Menu - 4 serveringer
Forret
Rimmet laks,
mayonaise på urter, Baby argurker, radise crudite, sprød rugbrød
Forret
torsk, med Hummer bisque, Syltede løg, bitre salater og Grøn olie
Hovedret
Mørbrad, med Sæsonens grøntsager, gulerod pure, Confiteret Kartoffel og Sauce bordelaise
Dessert
Marzarin kage,
Chokolade creme,
Toffie,
Krystalliseret chokolade,
friske bær.
Peti four
3 slags chokolade
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
DET ER MULIGT AT BESTILLE JULE- OG NYTÅRSMAD - 'TAKE AWAY'
Mit navn er Oliver Møller. Jeg er 28 år og uddannet kok fra 2014 med et 12-tal i hatten.
Jeg har de seneste år arbejdet mange forskellige steder, både i danmark, i udlandet og på krydstogt. Heriblandt nogle år på Nimb, Retour, Marienlyst strand hotel, Kokkedal Slot, Skovshoved Hotel, Mash, London, ski hotel i østrig
Jeg har de seneste 3 år været kok hos ChefMe. I nogle perioder er jeg fuldtid, da jeg får mange henvendelser og er ude til mange selskaber og lave mad med stor glæde og succes.
Skriv en besked til mig om hvad du ønsker og har i tankerne. Så skræddersyer jeg en unik menu til dig og dit selskab.
Mit navn er Oliver Møller. Jeg er 28 år og uddannet kok fra 2014 med et 12-tal i hatten.
Jeg har de seneste år arbejdet mange forskellige steder, både i danmark, i udlandet og på krydstogt. Heriblandt nogle år på Nimb, Retour, Marienlyst strand hotel, Kokkedal Slot, Skovshoved Hotel, Mash, London, ski hotel i østrig
Jeg har de seneste 3 år været kok hos ChefMe. I nogle perioder er jeg fuldtid, da jeg får mange henvendelser og er ude til mange selskaber og lave mad med stor glæde og succes.
Skriv en besked til mig om hvad du ønsker og har i tankerne. Så skræddersyer jeg en unik menu til dig og dit selskab.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,66 • 52 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,6
Værdi
4,6
Kommunikation
4,6
Forventning
4,6
MJ
Mette R. J.
Herlufmagle
2 år siden
Lækker mad, flot serveret, og en god oplevelse for gæsterne
MB
Morten B.
Klampenborg
2 år siden
Oliver leverede 100% til alles gæsters store glæde. Samtidig bidrog Oliver med super god stemning og serviceniveauet var tårnhøjt. Maden var fantastisk og alt var professionelt, lækkert og nærværende. Super oplevelse!
JT
Jesper T.
Hillerød
3 år siden
Oliver lavede lækker fisk til os og sørgede også for, at køkkenet var ryddet inden han tog hjem.
JH
Jacob H.
Kbh K
3 år siden
Fint men forvent ikke noget ud over det sædvanlige og ingen fleksibilitet.