Middelhavs fisk- og skaldyrsmenu

Menuen laves af Davide & Aaron
Fra 4 personer
7 serveringer
Elitekok
Medlem siden 2021

🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
89
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Højt vurderet af værter
96 % af de seneste værter har givet Davide & Aaron 5 stjerner
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Forord
Fordyb dig i de livlige og mangfoldige smage fra Middelhavet med vores kuraterede skaldyrsmenukort. Hver ret er en hyldest til regionens kulinariske arv, udarbejdet med dagens friskeste fangster og sæsonbestemte ingredienser. Fra kystklassikere til moderne fortolkninger, oplev den sande essens af havet.
Dette menukort er en sensorisk rejse, der blander solbeskinnede middelhavs smage med kunstnerisk præsentation. Perfekt til skaldyrsentusiaster, der søger en raffineret spiseoplevelse.
Dette menukort er en sensorisk rejse, der blander solbeskinnede middelhavs smage med kunstnerisk præsentation. Perfekt til skaldyrsentusiaster, der søger en raffineret spiseoplevelse.
Menu
7 serveringer
1
Forret
Gillardeau-østers med lime granita (3x hver)
2
Forret
Crudo af tun, yuzu og soya broken gel, confiterede cherrytomater, trøffelricotta, pistaciecrumble og vild aspargeskresse
3
Forret
Grillet jomfruhummer marineret med hvidløg, persille, citrusskal og oksetomater
4
Forret
Seabass tartar, syltede perleløg let flamberet, sprøde majs, friske ærter marineret med olivenolie, citronskal, serveret med en eksotisk kokossauce og vild hvidløgsolie, sprød fillodej-nest
5
Forret
"Lune" skaldyrsalat, blæksprutte, timian og hvidløg ristet blæksprutte, syltet selleri, gulerødder, cherrytomater, citronskal, frisk chili og forårsløg
6
Mellemret
Rummo Mafalde pasta, blomkål og citronsauce, muslinger, hvidløg og persillebrødkrummer og snedriftspecorinoost ovenpå
7
Dessert
Citrus bliss citron dessert:
Citron ganache, brudt gelé med yuzu, citron, lime skal, cedro og citronmelisse, dækket med hvid chokolade og kokosnød, kokosnød gelé, serveret med en mandel/citron smuldrekage og naturlig yoghurt namelaka
Citron ganache, brudt gelé med yuzu, citron, lime skal, cedro og citronmelisse, dækket med hvid chokolade og kokosnød, kokosnød gelé, serveret med en mandel/citron smuldrekage og naturlig yoghurt namelaka
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Tallerkener
- Pander
- Køleskab og fryser
- Gryder
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Pander
- Blender
Omtaler fra kunder
4,88 • 89 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
LR
Lis R.
Værløse
29. juli 2025
Vi havde besøg af kokken Aaron og han levede fuldt ud op til vores forventninger. Maden smagte dejligt og det var ligesom at være på restaurant i eget hus. Køkkenet var ryddet da han var gået - så alt i alt fine anbefalinger herfra.
PS. Flere af gæsterne tog jeres visitkort med hjem.
Lis
PS. Flere af gæsterne tog jeres visitkort med hjem.
Lis
SJ
Stefan J.
Hillerød
27. juli 2025
Aaron did great
BE
Bettina E.
Kastrup
8. juli 2025
Super velsmagende mad👍
MR
Michael R.
Holte
29. juni 2025
Hele arrangementet gik som smurt fra kokkene kom til de gik. Maden var fantastisk og teamet var søde, smilende og venlige. En stor oplevelsen og vi vil klart gøre det igen en anden gang.
Mød din kok

Davide & Aaron
Elitekok
89
Anmeldelser
4,88
Bedømmelse
4
År på ChefMe
Davide & Aaron er Elitekok
Elitekokke er erfarne kokke med fremragende anmeldelser, der brænder for at skabe uforglemmelige madoplevelser i dit hjem.
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: 14 minutter
Mød Davide & Aaron
Hej jeg hedder Davide, jeg er fra Milano, men har arbejdet som køkkenchef på luksusrestauranter i København i 7 år nu.
Tidligere arbejdede jeg i Italien på luksushoteller/restauranter som kok, og det er her, jeg mødte min kollega og ven Aaron, som også vil være en del af din middagsoplevelse.
Vi foretrækker at være to kokke i dit hus, da vi mener, det vil give en bedre og mere afslappende oplevelse for dig på denne måde. (I tilfælde af stor efterspørgsel sender vi en af vores bedste kokke ud til dig, og det vil være præcis den samme oplevelse).
Vores idé er at bringe et italiensk køkken med et strejf af nordisk stil til dit hjem.
For eventuelle allergier eller ændringer i menuen er vi virkelig åbne. Vi laver også veganske og vegetariske muligheder.
Jeg kan ikke vente med at høre fra dig! Du kan skrive til mig på engelsk eller italiensk.
Tidligere arbejdede jeg i Italien på luksushoteller/restauranter som kok, og det er her, jeg mødte min kollega og ven Aaron, som også vil være en del af din middagsoplevelse.
Vi foretrækker at være to kokke i dit hus, da vi mener, det vil give en bedre og mere afslappende oplevelse for dig på denne måde. (I tilfælde af stor efterspørgsel sender vi en af vores bedste kokke ud til dig, og det vil være præcis den samme oplevelse).
Vores idé er at bringe et italiensk køkken med et strejf af nordisk stil til dit hjem.
For eventuelle allergier eller ændringer i menuen er vi virkelig åbne. Vi laver også veganske og vegetariske muligheder.
Jeg kan ikke vente med at høre fra dig! Du kan skrive til mig på engelsk eller italiensk.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.