Menuen inspirerede sæsonens råvarer der spirer og tidligt solen
Menu
6 serveringer
1
Snack
Suredejs brød med pisket let røget smør
2
Snack
Lamme tartar med fritere surdej og ramsløg aioli
3
Forret
Skindstegt kulmule, blomkåls creme med karry, citron dampede romanesco og forårsløg, radise krudite, blåmuslings sauce med urter olie
4
Forret
Poussin serveret med Butterdej tartalet med svampe og asparges,
5
Hovedret
Steak af ungkvæg med bagte kartofel, grillede løg og sauce bearnaise
6
Dessert
Honning kage me citron creme og citron verbena parfait
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab og fryser
Kogeplader
Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
Blender
Gryder
Pander
885 kr.
kuvert
Ny
885 kr.
kuvert
Top-rated kokke 4.9 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Mød din kok
Iuliia O.
0
Anmeldelser
Ny
Bedømmelse
1
År på ChefMe
Mød Iuliia O.
Uddannet kok i 2017 på Ribehøj. Nuværende stilling som køkkenchef i gourmetrestaurant til 80 plads, A'la carte med fokus på lokale varer i sæson, samt frokost ordning og morgenmad. Alsidig erfaring i bagning, syltning, , kød, fisk, saucer, pizza, sushi. samt salte og dessert køkken og chokolade. Menu planlægning , egenkontrol, varebestilling.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.